Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces INFO CONCERT:
Andrea Bocelli
Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017

Videoclip oficial: DARA - Istoria Unei Fete

Dara, o tânără artistă din Republica Moldova, a lansat videoclipul piesei ”Istoria Unei Fete”. Melodia a fost compusă și produsă de Dara și Costin Bodea.

“Piesa ‘Istoria unei fete” a apărut într-un moment de pauză, o perioadă dificilă, dar productivă muzical, pentru că atunci am știut ce vreau să spun și să scriu”, a spus Dara.

Filmările videoclipului au avut loc în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca (cel care a făcut majoritatea clipurilor Carla’s Dreams) și DoP George Secrieru, de la BRFilms.

“Filmările pentru clip au fost un amalgam de emoții, pentru că este un nou început pentru mine. Toate emoțiile au culminat atunci când am început să ne certăm cu actorul care la început părea o gluma, spre final însă devenise serios și dureros. Și desigur, spartul chitarei- momentul pe care îl aștepta toată echipa de filmare și care nu e așa de simplu de executat precum pare”, a mai spus artista.

De anul acesta, Dara devine artist Global Records, alături de nume mari precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă sau Vanotek.

“Nu m-am așteptat să ajung aici, dar alături de Global Records, vreau să fac lucrurile pe care mi le doresc, să cânt ceea ce simt și să povestesc Istoria Unei Fete”. Și mă bucur de susținere”, a spus Dara.

Dara este o artistă din Republica Moldova care a cucerit publicul în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În România, publicul o cunoaște datorită piesei “Fie ce-o fi”, melodie lansată în colaborare cu INNA, Antonia și Carla’s Dreams.

Citește mai multe despre Dara
Videoclipuri cu Dara
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
  • Concert Patricia Kaas la București
CLOSE
CLOSE