Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: DARA - Istoria Unei Fete

Dara, o tânără artistă din Republica Moldova, a lansat videoclipul piesei ”Istoria Unei Fete”. Melodia a fost compusă și produsă de Dara și Costin Bodea.
Urmărește-ne pe

“Piesa ‘Istoria unei fete” a apărut într-un moment de pauză, o perioadă dificilă, dar productivă muzical, pentru că atunci am știut ce vreau să spun și să scriu”, a spus Dara.

Filmările videoclipului au avut loc în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca (cel care a făcut majoritatea clipurilor Carla’s Dreams) și DoP George Secrieru, de la BRFilms.

“Filmările pentru clip au fost un amalgam de emoții, pentru că este un nou început pentru mine. Toate emoțiile au culminat atunci când am început să ne certăm cu actorul care la început părea o gluma, spre final însă devenise serios și dureros. Și desigur, spartul chitarei- momentul pe care îl aștepta toată echipa de filmare și care nu e așa de simplu de executat precum pare”, a mai spus artista.

De anul acesta, Dara devine artist Global Records, alături de nume mari precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă sau Vanotek.

“Nu m-am așteptat să ajung aici, dar alături de Global Records, vreau să fac lucrurile pe care mi le doresc, să cânt ceea ce simt și să povestesc Istoria Unei Fete”. Și mă bucur de susținere”, a spus Dara.

Dara este o artistă din Republica Moldova care a cucerit publicul în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În România, publicul o cunoaște datorită piesei “Fie ce-o fi”, melodie lansată în colaborare cu INNA, Antonia și Carla’s Dreams.

Citește mai multe despre Dara
Videoclipuri cu Dara
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE