Urmărește-ne în Social Media

Danny Worsnop - Don't Overdrink It

Danny Worsnop, solistul trupei britanice Asking Alexandria, va lansa albumul său solo, „The Long Road Home”, pe data de 17 februarie 2017. Între timp, putem urmări videoclipul primei piesei extrase de pe acesta.

Piesa „Don't Overdrink It” a fost extrasă de pe albumul, „The Long Road Home”. Videoclipul a fost realizat de Blake Judd și Danny Worsnop.

Fanii vor putea vedea o parte mult mai personală și meditativă a lui Danny pe acest album. Versurile care exprimă furie și durere fac trimitere la perioada de alcool și droguri ale solistului.

„A fost ca un carusel plin de emoții când am compus aceste piese. Am rămas uimit în final. Sunt foarte mândru și emoționat pentru acest proiect. Tot ce am scris este foarte personal și a scos tot ce am strâns de-a lungul anilor în mine. Mi-a dat voie să cresc și să mă depărtez de acei demoni de care nici nu eram conștient că există. Am făcut tot ce mi-a stat în putere ca acest album să fie sincer și pur. Îmi dă fiori de fiecare dată când îl ascult. Sunt mai mult decât mândru de ce am realizat și abia aștept să-l împărtășesc cu lumea. Aceste cântece sunt o reflecție a sufletului meu și sper că o să vă placă. Ne vedeme pe partea cealaltă!”, a declarat Danny Worsnop

Asking Alexandria va susține un concert în premieră la Arenele Romane, pe data de 12 martie 2017.

„The Long Road Home” Tracklist

01. Prozac
02. Mexico
03. I Feel Like Shit
04. Anyone But Me
05. High
06. I Got Bones
07. Quite A While
08. Don't Overdrink It
09. I'll Hold On
10. Midnight Woman
11. Same Old Ending
12. The Man

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 12 martie 2017

Asking Alexandria

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Asking Alexandria cântă cu Within Temptation pe piesa "Faded Out"

Colaborarea finalului de primăvară este cea dintre Asking Alexandria şi Within Temptation, pe piesa "Faded Out". Nu ştiam că vocea lui Danny Worsnop putea suna aşa bine alături de cea a lui Sharon Den Adel. Melodia se ascultă în articol, unde găsiţi şi un videoclip în care apar ambele trupe.

Publicat

pe

Videoclip Asking Alexandria Within Temptation Faded Out
Videoclip Asking Alexandria Within Temptation Faded Out │ FOTO: Asking Alexandria

Asking Alexandria lansase deja piesa "Faded Out" cu ceva vreme în urmă, dar acum a refăcut track-ul astfel încât să o includă şi pe Sharon Den Adel, solista Within Temptation. Această compoziţie va apărea pe coloana sonoră a filmului "The Retaliators", o creaţie Better Noise care apare în toamna lui 2022. Câteva momente sunt memorabile în această piesă. Începem cu acea chiară care "miaună" foarte plăcut pentru urechile noastre, amintind de un sample de dubstep.

Apoi e porţiunea când Sharon intră total neaşteptat pe piesă, cu estetica unui star rock din anii '80. Şi nu uităm de partea în care Danny Worsnop pare a îşi pierde respiraţia după ce accelerează flow-ul foarte mult. Îl auzim şi cu vocalize lungi şi cântat curat mai mult decât de obicei. În clip apare o relaţie disfuncţională, în care doi parteneri trăiesc o relaţie complet alienată de lumea normală.

Clipul a fost regizat de Michael Lombardi şi este un derivat din popularul serial Apple TV+, "Severance". Acolo o serie de personaje trăznite au o operaţie pe creier, care le separa eu-ul de la muncă de cel de acasă.

Asking Alexandria se află acum în turneu în Statele Unite alături de trupă nominalizată la Grammy Nothing More. Grupul britanic a lansat recent EP-ul "Never Gonna Learn", denumit după al doilea single de pe albumul său apreciat din 2021, "See What's On th eInside". A lansat şi o piesă în colaborare cu Maria Brink, solista trupei In This Moment.

Within Temptation a lansat în 2021 piesa "Shed My Skin", după ce lansase "The Purge", iar pe ambele a inclus elemente de rock alternativ şi multiple influenţe electronice. Grupul olandez de metal simfonic a lansat ultimul album în 2019, "Resist" combinând metal-ul alternativ cu cel simfonic. Formaţia este aşteptată pe 26 august la festivalul WTF - Way Too Far Rock Festival 2022 la Bistriţa, alături de Gotthard, Evergrey, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz.

Citește în continuare