Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Daniel Max Dragomir - Plimbă-te prin sufletul meu

Daniel Max Dragomir a lansat videoclipul noului single ”Plimbă-te prin sufletul meu”. Piesa este compusă de Cornel Ilie și Gabriel Maga din trupa Vunk.
Urmărește-ne pe

"”Plimbă-te” prin sufletul meu este prima piesa la care am lucrat alături de Cornel Ilie și Gabriel Maga din trupa Vunk și cred că vor mai urma, în primul rând pentru că ne-am înțeles foarte bine, și în al doilea rând pentru că sunt convins că stilul lor mi se potrivește. Am simțit acum că trebuie să lansez o piesă pop-rock și iată că am reușit, sper să fie un mărțișor frumos pentru toată lumea. Vă invit să o ascultați și să faceți cum spun versurile: "Tu să nu spui nimic / Din ce n-ai vrea s-auzi", a spus Daniel Max Dragomir.

Filmările au durat 12 ore și au avut loc în clubul Tunes din Centrul Vechi al capitalei, în care Daniel Max Dragomir este artist rezident. Concertul oficial de lansare al acestui single va avea loc sâmbătă, pe 7 martie, de la ora 22:00, la Godot Cafe Teatru din București.

Daniel Max Dragomir a participat în primul sezon al emisiunii „Vocea României„, făcând parte din echipa lui Horia Brenciu. Tânărul artist a fost, de asemenea, unul din adversarii de temut în ringul visurilor de la „Dansez pentru tine„, în cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

Citește mai multe despre Daniel Max Dragomir
Videoclipuri cu Daniel Max Dragomir
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE