Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Daniel Iordăchioae feat What's UP - Pe furiș

Daniel Iordăchioaie și What's Up vor să vă surprindă și au lansat un nou videoclip ”Pe Furiș”. Mai jos poți afla ce lucruri au făcut pe ascuns cei doi artiști în copilărie.

Daniel Iordăchioae și What's UP și-au  unit forțele pentru o colaborare cu totul și cu totul specială în care ne demonstrează că îți poți întâlni fericirea "pe furiș", făcând o escapadă rapidă din mrejele rutinei.

Daniel a mărturisit că a colecționat numeroase amintiri frumoase realizate "pe furiș".

"În primul rând ca adolescent, am făcut pe furiș toate lucrurile interzise și la care râvneam... prima țigară, prima bere, primul amor, prima bătaie (voită), prima pereche de blugi pe care mi-o doream și n-aveam parte de ea ca „mai aveam încă 3 perechi acasă”... Până și declarațiile astea le dau pe furiș, că nu știu dacă sunt de acord cu ele", a declarat artistul glumind.

„Când eram mic îmi plăceau foarte tare cartofii prăjiți, dar nu aveam voie să folosesc cuțitul și nici aragazul. Țin minte că m-am dus pe furiș în bucătărie și m-am pus pe tăiat. Când să-i pun pe foc, m-a prins mama... Continuarea cred că o stiti!” și-a amintit amuzat What’s UP.

Videoclipul a cărui regie e semnata de Anthony Icuagu are în prim-plan doi tineri care se regăsesc unul pe altul "pe furiș". Filmările au reprezentat o ocazie numai bună de distracție pentru cei doi artiști, dar și pentru echipa de producție.

Citește mai multe despre Daniel IordăchioaeWhat's UP
Videoclipuri cu Daniel IordăchioaeWhat's UP
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE