Urmărește-ne în Social Media

Daniel Iordăchioae feat What's UP - Pe furiș

Daniel Iordăchioaie și What's Up vor să vă surprindă și au lansat un nou videoclip ”Pe Furiș”. Mai jos poți afla ce lucruri au făcut pe ascuns cei doi artiști în copilărie.

Daniel Iordăchioae și What's UP și-au  unit forțele pentru o colaborare cu totul și cu totul specială în care ne demonstrează că îți poți întâlni fericirea "pe furiș", făcând o escapadă rapidă din mrejele rutinei.

Daniel a mărturisit că a colecționat numeroase amintiri frumoase realizate "pe furiș".

"În primul rând ca adolescent, am făcut pe furiș toate lucrurile interzise și la care râvneam... prima țigară, prima bere, primul amor, prima bătaie (voită), prima pereche de blugi pe care mi-o doream și n-aveam parte de ea ca „mai aveam încă 3 perechi acasă”... Până și declarațiile astea le dau pe furiș, că nu știu dacă sunt de acord cu ele", a declarat artistul glumind.

„Când eram mic îmi plăceau foarte tare cartofii prăjiți, dar nu aveam voie să folosesc cuțitul și nici aragazul. Țin minte că m-am dus pe furiș în bucătărie și m-am pus pe tăiat. Când să-i pun pe foc, m-a prins mama... Continuarea cred că o stiti!” și-a amintit amuzat What’s UP.

Videoclipul a cărui regie e semnata de Anthony Icuagu are în prim-plan doi tineri care se regăsesc unul pe altul "pe furiș". Filmările au reprezentat o ocazie numai bună de distracție pentru cei doi artiști, dar și pentru echipa de producție.

PUBLICITATE
Comentarii