Urmărește-ne în Social Media

Dan Spasov & Anastasya - Baladă de rămas-bun

Dan Spasov și Anastasya, doi tineri originari din Republica Moldova, au lansat o piesă despre poveștile de dragoste ce se infiripă la 17 ani - "Baladă de rămas-bun".

"”Baladă de rămas-bun” este piesa în care eu și Anastasya am pus foarte mult suflet, ba chiar supradoză de sentimente. Fiecăruia i s-a întâmplat să simtă pe pielea lui, cel puțin o dată, sentimentele pe care le transmite piesa. Suntem nespus de fericiți că noi doi, un puști și-o puștoaică de 17 ani din Chișinau, am avut norocul să ne facem mesajul auzit și în România. Mulțumim din toată inima echipei Baladda Records care a fost alături de noi, ne-a primit cu brațele deschise și ne-a ajutat enorm! Mulțumim echipei Cat Music pentru susținere!", declară Dan Spasov.

Ambii artiști au început carierile de la o vârstă fragedă, atât pe partea de compoziție și interpretare, cât și de studiu muzical. Prima lor colaborare, single-ul "Baladă de rămas-bun", este compus chiar de cei doi tineri artiști, care s-au cunoscut în cadrul unui eveniment muzical. Videoclipul este regizat de Nick BK și a fost filmat pe parcursul a trei zile în Chișinău, în mai multe locații.

Atât Dan, cât și Anastasya sunt elevi în două licee din Chișinău, iar pe lângă orele de la școală, cei doi sunt implicați și în muzică, și au început să compună melodii pe care urmează să le lanseze tot în această formulă.

PUBLICITATE
Comentarii