Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Dan Patlansky - Stop The Messin

Dan Patlansky a lansat versiunea live a piesei „Stop The Messin'”, care a fost filmată în cadrul unui concert din Johannesburg. Materialul este disponibil în articol.

Concertul face parte din cel mai recent turneu al său din Africa de Sud. Piesa este extrasă de pe albumul lansat în această lună, „Introvertigo”.

„Este un bilet pentru o femeie, care îi spune să se dezlănțuie în baie”, spune chitaristul despre „Stop The Messin'”

Chitaristul, solistul și compozitorul sud african, Dan Patlansky, a lansat albumul „Introvertigo” pe 6 mai 2016, în Marea Britanie. Acesta i-a urmat albumului din 2014, „Dear Silence Thieves” care a oferit două hit-uri, „Backbite” și „Fetch Your Spade”. „Introvertigo” a fost scris în decursul a doi ani. Este produs de Theo Crous și înregistrat la Bellville Studios, din Cape Town.

Introvertigo descrie senzația pe care o simt deobicei ca introvertit. Conceptul din spatele acestui album este despre propriile mele nesiguranțe. Este vorba de a fi introvertit în industria muzicală, experiența mea în aceasta și viața în general. Cântecele de pe album au subiecte diferite și nu sunt strict despre un introvertit. Vine din perspectiva unui introvertit.”, declară Dan Patlansky

Albumul din 2014, „Dear Silence Thieves” a primit multe aprecieri din partea presei britanice. De curând, Patlansky, a fost votat de către revista Blues & Soul drept Cel mai promițător artist masculin de blues și a fost nominalizat la Best International Solo Artist în cadrul Planet Rock Radio „Rocks” Awards. Dan Patlansky a cântât în deschiderea concertului de la Sala Polivalentă a lui Joe Satriani din octombrie 2015.

Citește mai multe despre Dan Patlansky
Videoclipuri cu Dan Patlansky
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE