Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Dan Byron - Lumi Paralele

Dan Byron a lansat videoclipul primului single solo, ”Lumi Paralele”. Melodia a fost compusă în cadrul Taberei de Fotografie pentru Bloggeri (TFB10) organizate de Foto Union în Dubai, iar clipul a fost montat de Bogdan Brylynski, ajutat de Cristian Şuţu şi Toma Nicolau.

Dan Byron ne invită să călătorim în ”Lumi paralele”. Cântecul este înregistrat, mixat și masterizat în întregime de către Dan Byron și face parte dintr-un experiment de compoziție solo.

“Am scris “Lumi paralele” cu gândul la ce ar însemna să putem trăi zilnic într-un paradis, într-o lume ideală, lipsită de griji și de anxietate”, spune Dan Byron.

Dan Byron oferă detalii pe blogul său și despre călătoria în Dubai și concertele de după care au inspirat compunerea și finalizarea piesei “Lumi paralele”.

”E haios să te întorci din Dubai şi să ai a doua zi concert la Craiova. Face bine la depresie, e ca şi cum te-ai trezi într-o iarnă cu noaptea în cap şi înainte de orice cafea, ceai, ţigară, suc sau alt tabiet, ai face un duş rece ca să îţi alungi somnul. (…) A trecut exact o lună de când ne-am întors, timp în care am avut nouă concerte în opt oraşe diferite, am participat cât de mult am putut la finalizarea mixajului pentru Electric Marching Band şi am înregistrat, mixat şi masterizat Lumi paralele, piesa pe care am scris-o în tabără. Not bad, I might say…”, povestește Dan Byron.

Citește mai multe despre Dan Byron
Videoclipuri cu Dan Byron
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE