Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Dan Bittman - Și îngerii au demonii lor

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a lansat videoclipul noului single “Și îngerii au demonii lor”. Piesa cu puternice accente rock este compusă de Alex Pelin și Ovidiu Baciu, videoclipul fiind regizat de Alex Ceaușu. În rolul îngerului din clip este Alice Peneaca, model și actriță.

“Noul single este rezultatul întâlnirii mele cu Alex Pelin și Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentați, cu un palmares impresionant. Mi-a plăcut foarte tare piesa încă din prima clipă în care am ascultat negativul, am înregistrat-o chiar atunci și aceea a rămas varianta finală”, a explicat Dan Bittman.

Muzica noii piese ”Și îngerii au demonii lor” este semnată de cei doi, Dan Bittman contribuind la redactarea versurilor.

“Melodia are un mesaj puternic, dezvăluit chiar din titlu. Așa cum se întâmplă în viață, de multe ori întâlnești două personalități într-o singură persoană: îngerul rău și îngerul bun.”

Videoclipul, în regia lui Alex Ceaușu, a fost filmat în incinta Teatrului Natțonal din Caracal, o clădire foarte veche, complet renovată. Alice Peneaca, model și actriță, joacă în clip dublu rol: atât îngerul bun, cît și cel rau.

“A fost o experiență formidabilă! Am filmat până la 2 noaptea, a fost o muncă susținută, alături de o echipă tânără, entuziastă și extrem de implicată. Veți vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multă acțiune și o forță a imaginii incredibilă”, a adăugat Bittman.

Noul single ”Și îngerii au demonii lor”, produs de KAZIBO Music, este, din perpectiva solistului, o legătură între două generații.

“M-am gândit că este momentul să arăt că nu există așa-zisa prăpastie între generațiile de artiști, cea din care fac eu parte și cea tânără. Există multe moduri în care putem colabora și putem face multe lucruri minunate. Susțin proiectele realizate de tineri și îmi place să cred că această piesă este ca o punte între generații. În plus, piesa are și o tentă rock, mi-a plăcut ideea de a readuce în atenția ascultătorilor acest gen muzical, puțin cam neglijat în ultimii ani în România.”

Citește mai multe despre Dan Bittman
Videoclipuri cu Dan Bittman
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE