Urmărește-ne în Social Media

Dan Bittman - Și îngerii au demonii lor

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a lansat videoclipul noului single “Și îngerii au demonii lor”. Piesa cu puternice accente rock este compusă de Alex Pelin și Ovidiu Baciu, videoclipul fiind regizat de Alex Ceaușu. În rolul îngerului din clip este Alice Peneaca, model și actriță.

“Noul single este rezultatul întâlnirii mele cu Alex Pelin și Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentați, cu un palmares impresionant. Mi-a plăcut foarte tare piesa încă din prima clipă în care am ascultat negativul, am înregistrat-o chiar atunci și aceea a rămas varianta finală”, a explicat Dan Bittman.

Muzica noii piese ”Și îngerii au demonii lor” este semnată de cei doi, Dan Bittman contribuind la redactarea versurilor.

“Melodia are un mesaj puternic, dezvăluit chiar din titlu. Așa cum se întâmplă în viață, de multe ori întâlnești două personalități într-o singură persoană: îngerul rău și îngerul bun.”

Videoclipul, în regia lui Alex Ceaușu, a fost filmat în incinta Teatrului Natțonal din Caracal, o clădire foarte veche, complet renovată. Alice Peneaca, model și actriță, joacă în clip dublu rol: atât îngerul bun, cît și cel rau.

“A fost o experiență formidabilă! Am filmat până la 2 noaptea, a fost o muncă susținută, alături de o echipă tânără, entuziastă și extrem de implicată. Veți vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multă acțiune și o forță a imaginii incredibilă”, a adăugat Bittman.

Noul single ”Și îngerii au demonii lor”, produs de KAZIBO Music, este, din perpectiva solistului, o legătură între două generații.

“M-am gândit că este momentul să arăt că nu există așa-zisa prăpastie între generațiile de artiști, cea din care fac eu parte și cea tânără. Există multe moduri în care putem colabora și putem face multe lucruri minunate. Susțin proiectele realizate de tineri și îmi place să cred că această piesă este ca o punte între generații. În plus, piesa are și o tentă rock, mi-a plăcut ideea de a readuce în atenția ascultătorilor acest gen muzical, puțin cam neglijat în ultimii ani în România.”

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Dan Bittman anunţă că se vaccinează împotriva COVID-19

Dan Bittman a surprins pe toată lumea prin declaraţiile făcute la B1 TV pe 8 mai 2021. În cadrul unei emisiuni de seară solistul a declarat că se va vaccina împotriva Covid-19, asta deşi a dat o serie de declaraţii controversate cu privire la pandemie şi restricţii în ultimul an. Detalii avem în articol.

Publicat

pe

Concert Holograf - Sala Palatului pe 5 martie 2019 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Dan Bittman a declarat în repetate rânduri că a respectat restricţiile şi că poporul a fost obedient, dar situaţia este tot gravă. Muzicianul a mai declarat şi că are "senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă...". Pe final de 2020 solistul a acuzat-o pe Andreea Esca de manipulare, afirmând că aceasta şi-a înscenat boala dorind să creeze panică. Cât despre vaccinare, solistul Holograf a ales vaccinul Johnson & Johnson, care implică doar o singură doză, fără rapel. Se declară deschis şi faţă de produsul AstraZeneca din Marea Britanie, în ciuda scăderii sale în popularitate după o serie de reacţii adverse.

Dan Bittman a declarat la B1 TV că doreşte vaccinarea anti Covid-19 cu un ser ce foloseşte o tehnologie tradiţională şi nu pe cea nouă ARN mesager. Astfel, el nu are încredere în serurile Pfizer sau Moderna. Iată alte declaraţii ale sale din cadrul emisiunii:

După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie iar poporul a fost foarte obedient. A respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă. Respect legea şi am respectat-o în tot acest an. Dar am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat să o facă…

Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea.

Nu m-am vaccinat, dar mă voi vaccina. Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN Mesager ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, că să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca.

Eu nu știu de ce nu se explică lunii care e speriată de tromboze că dacă iei cu o săptămâna înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc iar lumea e speriată.

În ultima săptămână s-a viralizat un interviu luat de Dan Bittman pentru EVZ Capital cu Diana Şoşoacă. Interviul are 3 ore şi abordează toate temele fierbinţi ale momentului. La începutul anului Dan Bittman a fost invitat la podcastul "Aproximativ Discuţii" al lui DJ Gojira de la Happy Fish, unde a explicat clar poziţia sa cu privire la pandemie şi măsuri.

La începutul lunii mai artistul a lansat cu Holograf piesa "Cum bate inima ta", prima piesă după câteva luni. În 2020 grupul a lansat colaborarea cu rapperul K-Gula "Grijile s-au dus".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1