Urmărește-ne în Social Media

Dan Bălan - Printre Culori

Dan Bălan a lansat "Printre culori", prima melodie cu versuri în limba română din ultimii 14 ani. Piesa este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Dan Bălan a revenit cu o piesă în limba română. Este vorba despre single-ul "Printre culori", compus integral de artist. Noua melodie este lansată împreună cu un videoclip regizat de însuși Dan Bălan.

Povestea emoționantă a clipului reliefează libertatea, în toate modurile și în toate perioadele. Proiectul îl găsește pe Dan alături de un personaj feminin, într-o lume colorată, încărcată de iubire, fericire și liniște.

Anterioara piesă cu versuri în limba romana a fost "Despre tine cânt (part 2)", pe care artistul a prezentat-o publicului în 2008, fiind al treilea single de pe albumul "The Power of Shower". Piesa a beneficiat și de un videoclip, filmat de regizorul american Greg Olive, la New York.

Originar din Republica Moldova, Dan Balan este cântăreț, compozitor și producător. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost nominalizat vreodată la premiile Grammy, fiind nominalizat pentru "Live Your Life" de la Rihanna și T.I.

În calitate de fondator al trio-ului O-Zone, artistul a compus single-ul lor internațional "Dragostea din Tei". Piesa a devenit instant o senzație la nivel mondial, ajungând în topurile din peste 30 de țări și s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare. Paisprezece ani mai târziu, Dan lansează un remake optimist al piesei originale sub numele de "Numa Numa 2", cu Marley Waters. Muzicianul este cunoscut și pentru alte hituri ca "Chica Bomb", "Justify Sex" și "Freedom".

Comentarii

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare