Urmărește-ne în Social Media

Dan Bălan - Hold On Love

Dan Bălan a lansat un nou single, "Hold on Love", după multiple teasere în ultima săptămână. Cu un sound electronic-retro în spate, artistul din Republica Moldova prezintă clipul piesei, care aminteşte de filmul "Drive" cu Ryan Gosling.

În lumini de neoane, printre muscle car-uri şi femei fatale Dan Bălan e personajul dur şi neatins de elementele din jur. Muzicianul s-a reunit recent cu colegii de la O-Zone pentru o reprezentaţie de Ziua Europei în Bucureşti. "Hold On Love" are un aer retro-disco cu influenţe synth pop, care îi va gâdila plăcut pe cei cu sensibilităţi pentru Duran-Duran şi Modern Talking.

Versurile acestei creaţii sunt despre "făţărnicie şi ispită" conform artistului. Dacă la început Dan Bălan pare doar un alt călător prin oraşul plin de păcate, spre final aflăm că este de fapt un pastor. Acesta încearcă să cureţe păcatele celor care îi ies în cale. Un veritabil "Preacher", Dan Bălan trece peste ispitele de carne şi se confruntă cu o creatură feminină din metal lichid.

Piesa "Hold on Love" este compusă şi produsă de Dan Bălan, iar videoclipul este regizat de către Alan Badoev. Acesta a colaborat cu muzicianul şi la clipurile pieselor "Cry" şi "Funny Love". Are şi multiple creaţii vizuale pentru artişti din estul Europei.

Dan Bălan este singurul artist din Republica Moldova nominalizat la un premiu Grammy, fiind co-autor al hitului "Live Your Life" al Rihannei. Succesul său a venit în cadrul trupei O-Zone, al cărei hit "Dragostea din Tei" a rezistat pe primul loc în Eurochart Hot 100 timp de 12 săptămâni. După ce formaţia O-Zone s-a desfiinţat, Dan Bălan s-a mutat la Los Angeles, pornind proiectul Crazy Loop.

Anul acesta ne-a adus reuniunea trupei O-Zone după 12 ani pentru două concerte, unul la Chişinău şi altul la Bucureşti. Dan Bălan a avut şi un set solo în cadrul reprezentaţiei din Capitală.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4