Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Dan Balan - Funny Love

Urmărește videoclipul oficial lansat de Dan Balan pentru melodia "Funny Love" și află povestea din spatele producției. Cântărețul revine după aproape un an de zile cu un material dinamic, realizat în cele mai bune condiții tehnico-vizuale.
Urmărește-ne pe

Dan Bălan a lansat single-ul “Funny Love” însoțit de un videoclip incendiar. Fostul component O-Zone a lucrat mai bine de un an la producția noii piese, toate instrumentele fiind înregistrate live. Piesa a fost compusă de solist, iar materialul a fost regizat de Alan Badoev.

“Am lucrat minuțios la fiecare sample, totul contează pentru un sunet final calitativ: tobele au fost înregistrate în mai multe studiouri, până să ajung la un sound satisfăcător, bass chitaristul a fost selectat din mai mulți instrumentiști din New York, iar vocea feminina am ales-o după mai multe casting-uri organizate în Suedia, Irlanda și SUA”, a declarat Dan Bălan.

Videoclipurile anterioare ale lui Dan Bălan au impus niște standarde ridicate, iar așteptările au fost pe măsură. Solistul a revenit cu o producție deosebită pe piața muzicală din România și nu numai.

Materialul video ce promovează “Funny Love” reprezintă un mix de modă, care reunește aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele şi 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare. Toate acestea au fost create în decursul a 4 luni.

“De un an și jumătate nu am lansat nimic. Am stat la Londra și am lucrat în studio la noul material discografic. Mie îmi place să mă reinventez mereu, așa că am experimentat mai multe genuri și direcții muzicale, până am ajuns la un rezultat care să mă mulțumească. Așa a luat naștere Funny love”, a explicat cântărețul care e nerăbdător să revină în România: “Mi-e dor de publicul din Romania, abia aștept să lansez piesa și să avem astfel ocazia să ne revedem în concerte”, a adăugat Dan Bălan.

Single-ul “Funny Love” produs de Dan Bălan a fost lansat prin labelul MediaPro Music.

Citește mai multe despre Dan Bălan
Videoclipuri cu Dan Bălan
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE