Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Damian Drăghici feat. Feli - Trandafire

Damian Drăghici și Feli ne vorbesc despre pasiune și lucruri interzise într-un scurtmetraj inspirat de ”Sin City”. Piesa promovată se numește ”Trandafire” și marchează cea de-a doua colaborare a celor doi artiști.

La un an de la înregistrarea piesei ”Hopai Diri Da”, Damian și Feli își unesc vocile si creativitatea pentru un nou single, intitulat ”Trandafire”. Muzica este compusă de Damian Drăghici, Șerban Cazan, Florin Boka, Vlad Popescu, iar textul este scris de Paula Rosenberg Drăghici, Felicia Donose, Laurențiu Niculescu și Vlad Popescu.

Regizat de Loyal Trip Cartel, clipul pune în scenă o poveste cinematografica plină de pasiune si lucruri interzise. Printre personajele videoclipului se regăsesc Feli aka. La Famme fatale, Damian Drăghici aka. Bounty Hunter, dar si Ioana Sihota (Madame Chow), Cristina Popa (Pretty Woman) și Silviu Pasca (The Other Bounty Hunter).

"Cumva, mesajul piesei «Trandafire» transpus în relația mea profesională cu Damian Draghici pot spune că e semi real. Damian știe, și cu sinceritate spun, că îl apreciez mult și că viziunea lui din punct de vedere muzical mi se pare dincolo de tot ce e “normal”. Damian e un suflet și un artist MARE. Suflet cu FOC. Genul meu de suflet. Să avem această colaborare pe piesa «Trandafire», piesă la a cărei creație am participat și piesă pe care o cânt cu patos de fiecare dată, e o bucurie pentru sufletul meu. Pentru că mi-e dragă și piesa și îmi e drag și Damian", declară Feli.

“«Trandafire» este despre iubire, pasiune și dragoste cu năbădâi”, adaugă Damian Drăghici.

Damian Drăghici a avut colaborări cu artiști precum Smiley (“În stație la Lizeanu”), Delia (“Mona”), Andra & Cabron (“Lume, lume”), Feli (“Hopa diri da”), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Vara aceasta, Damian Drăghici a lansat alături de Antonis Remos piesa si clipul “Opa, Opa, Opa, Opa”.

Feli a cucerit publicul cu piese ca “Acasa”, “Ceartă artă”, “Cine te crezi”, “Timpul”, “Creioane colorate”, “Va urma”. Recent, artista a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, în cadrul unui eveniment impresionant și foarte emoționant, alături de peste 150 de invitați și 180.000 de oameni live pe Facebook.

Citește mai multe despre Damian DrăghiciFeli
Videoclipuri cu Damian DrăghiciFeli
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE