Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Damian Drăghici feat. Antonis Remos - Opa Opa Opa Opa

Damian Drăghici a colaborat cu Antonis Remos pentru noul single ”Opa Opa Opa Opa”. Piesa este acompaniată de un videoclip filmat pe o plajă sălbatică din România.

“Antonis Remos este prietenul meu și este unul dintre cei mari artiști ai Greciei în acest moment. I-am propus să cânte o piesă alături de mine și așa am început să compun “Opa, Opa, Opa, Opa”, împreună cu Șerban Cazan. Este o piesa care creează o stare de vară, de distracție, de libertate, de fericire. Noi, românii, avem o relație specială cu Grecia, ne place să călătorim acolo, ne identificăm cu stilul lor de viață, de distracție, pe scurt, ne simțim BINE!”, declară Damian Drăghici.

“Acum ceva timp, am avut marele noroc să cunosc un mare muzician și un mare om – pe prietenul meu, Damian. Este fratele meu, prietenul meu! Mi-a trimis piesa acum două luni și mi s-a părut extraordinară – sună atât de bine, atât de grecească! Sper să vă placă și voua!”, adaugă Antonis Remos.

Produs de Damian Drăghici pentru Gypsy Productions, single-ul este compus de către artist și Șerban Cazan, iar versurile sunt scrise de Nikos Moraitis, Paula Rosenberg-Draghici și Sergiu Ferat. Filmările clipului, în regia lui Alex Ceaușu, s-au desfășurat pe o plajă sălbatică din România și au durat 20 de ore. Scenariul a fost conceput de Paula Rosenberg-Draghici, Alex Ceaușu, dar și de Damian Drăghici, căruia îi place să își pună amprenta și să se implice trup și suflet în fiecare proiect. Până în prezent, artistul a avut colaborări cu artiști precum Smiley (“In statie la Lizeanu”), Delia (“Mona”), Andra & Cabron (“Lume, lume”), Feli (“Hopa diri da”), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Antonis Remos, vocea pop a Greciei, a devenit celebru pentru „Kardia Mou Min Anisiheis”, „Mia Anapnoi”, si „Kleista Ta Stomata”, ”Mia Nihta Mono”, albume ce au fost premiate de trei ori cu platină.

Citește mai multe despre Antonis RemosDamian Drăghici
Videoclipuri cu Antonis RemosDamian Drăghici
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE