Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Dahlia & The White Stones - "Desculţ pe afară"

Dahlia a lansat single-ul “Desculţ pe afară”, videoclipul punând în valoare o idee originală.

După numeroase apariţii live televizate, Dahlia îşi lansează videoclipul de debut, pe care l-a filmat şi regizat singură, un lucru inedit printre artiştii din România. Împreună cu trupa The White Stones, Dahlia a pregătit un proiect pentru concertele live, ce include în setlist atât melodii originale, cat și cover-uri care conturează un spectacol pop, electro-rock, cu influențe retro evidente. Lansarea live a videoclipului “Desculţ pe afară” va avea loc pe 7 august, în Club Piranha.

“Desculţ pe afară" este o piesă pop, cu influenţe retro, cu un sound dinamic şi versuri care ţi se întipăresc în minte de la prima audiţie. Te binedispune şi te teleportează în vacanţa ideală.
Băieţii de la The White Stones au o mare experienţă de scena şi vin din zone muzicale diferite, astfel încât, prin participarea creativă în proiect, sound-ul devine unul complex şi aparte.

The White Stones: Andrei Frâncu - contrabass, Benjamin Rivalet - keyboard, Cristi Chelsoi - chitara, Seby Stone - just drummer.

Dalia Puşcă este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, cu o experienta de mai bine de 16 ani în mass-media. De-a lungul timpului, aceasta s-a facut cunoscută în domeniul actoriei, jucând pe scena Teatrului Nottara în piesa “Batrânul" si facând parte din distributia serialului "La urgenţă" – seria a II-a, alaturi de Victor Rebengiuc, Horaţiu Mălăele, Florin Piersic jr., Daniela Nane, Claudiu Istodor, Emanuel Pârvu şi multi altii. Muzica a fost si va ramâne, însă, prima sa iubire, Dahlia găsindu-şi mereu timp pentru a merge la repetiţii şi a ţine legatura cu fanii.

"Când aveam numai cinci ani le spuneam tuturor că voi deveni cântăreaţă. E un vis la care n-am renunţat vreodata, ba mai mult, care a devenit din ce în ce mai palpabil odată cu trecerea anilor. Pentru mine muzica înseamnă fericire", adaugă Dahlia.

Citește mai multe despre Dahlia
Videoclipuri cu Dahlia
Publicat de Lavinia Fusu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE