Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Cuantune - Separate paths

Cuantune a lansat videoclipul noului single ”Separate Paths”. Melodia este compusă de Elisabeta Campau și Mario Cruxfader, regia clipului fiind semnată de Mario Firtescu.

"Separate Paths" o aduce în prim-plan pe Elisabeta, care face o călătorie într-un spațiu ce sfidează legile fizicii, o înșiruire de universuri alternative care așteaptă doar o decizie pentru a deveni realitate. Dar chiar dacă timpul este dilatat și realitatea se destramă în proiecții, beat-ul pulsează în continuare.

Piesa este un back to basics în ceea ce privește NU-Jazz-ul celor de la Cuantune. Un mix de sunete care curg pe un ritm de swing, o combinație excelentă intre electric și eclectic. Videoclipul a fost filmat în clubul Hangover.

Proiectul Cuantune a luat naștere prin intermediul minților creative a două personalități total diferite. Aceste diferențe au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care și-au pus mai apoi amprenta distinctivă în compozitțile lor muzicale. Mario Cruxfader și Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avându-i alături în show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas) sau Alexandru Coty (pian/keyboards).

Citește mai multe despre Cuantune
Videoclipuri cu Cuantune
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE