Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Cuantune - Separate paths

Cuantune a lansat videoclipul noului single ”Separate Paths”. Melodia este compusă de Elisabeta Campau și Mario Cruxfader, regia clipului fiind semnată de Mario Firtescu.

"Separate Paths" o aduce în prim-plan pe Elisabeta, care face o călătorie într-un spațiu ce sfidează legile fizicii, o înșiruire de universuri alternative care așteaptă doar o decizie pentru a deveni realitate. Dar chiar dacă timpul este dilatat și realitatea se destramă în proiecții, beat-ul pulsează în continuare.

Piesa este un back to basics în ceea ce privește NU-Jazz-ul celor de la Cuantune. Un mix de sunete care curg pe un ritm de swing, o combinație excelentă intre electric și eclectic. Videoclipul a fost filmat în clubul Hangover.

Proiectul Cuantune a luat naștere prin intermediul minților creative a două personalități total diferite. Aceste diferențe au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care și-au pus mai apoi amprenta distinctivă în compozitțile lor muzicale. Mario Cruxfader și Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avându-i alături în show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas) sau Alexandru Coty (pian/keyboards).

Citește mai multe despre Cuantune
Videoclipuri cu Cuantune
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE