Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Cuantune - Patima

Proiectul Nu-Jazz Cuantune lansează un nou videoclip despre o poveste de dragoste bolnavicioasă și întunecată, numit "Patima". Vezi mai jos ce au mai pus la cale Mario Cruxfader și Elizabeth.

Pentru cei cărora le era dor să se scufunde în latura întunecată a unei relații amoroase, acea latura de dependență bolnavă între o femeie și un bărbat, piesa "Patima" a celor de la Cuantune și videoclipul nou lansat este ocazia perfectă pentru a o face.

Videoclipul este combinație de film noir și thriller, iar atmosfera dintre cei doi transmite lupta dintre sexe, neajunsurile și blocajele emoționale în care se pot tăvăli doi oameni. Povești veșnice ale cuplurilor, de data asta fără happy end. Unde e lumina, ne întrebăm? Ce se întâmplă după atâta patima? Care e reversul medaliei? Cum arată în viața de zi cu zi femeia în roșu și bărbatul în negru care au băut vin otrăvit?

Dacă doriți să îi vedeți pe Cuantune în concerte, îi veți regăsi în varianta extinsă, alături de Andreas Aron (bass guitar, doublebass), Harvis Cuni Padron (trumpet), Paolo Profeti (sax) și Bogdan Nicodim (piano/keyboards).

Citește mai multe despre Cuantune
Videoclipuri cu Cuantune
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE