Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Cuantune - Patima

Proiectul Nu-Jazz Cuantune lansează un nou videoclip despre o poveste de dragoste bolnavicioasă și întunecată, numit "Patima". Vezi mai jos ce au mai pus la cale Mario Cruxfader și Elizabeth.

Pentru cei cărora le era dor să se scufunde în latura întunecată a unei relații amoroase, acea latura de dependență bolnavă între o femeie și un bărbat, piesa "Patima" a celor de la Cuantune și videoclipul nou lansat este ocazia perfectă pentru a o face.

Videoclipul este combinație de film noir și thriller, iar atmosfera dintre cei doi transmite lupta dintre sexe, neajunsurile și blocajele emoționale în care se pot tăvăli doi oameni. Povești veșnice ale cuplurilor, de data asta fără happy end. Unde e lumina, ne întrebăm? Ce se întâmplă după atâta patima? Care e reversul medaliei? Cum arată în viața de zi cu zi femeia în roșu și bărbatul în negru care au băut vin otrăvit?

Dacă doriți să îi vedeți pe Cuantune în concerte, îi veți regăsi în varianta extinsă, alături de Andreas Aron (bass guitar, doublebass), Harvis Cuni Padron (trumpet), Paolo Profeti (sax) și Bogdan Nicodim (piano/keyboards).

Citește mai multe despre Cuantune
Videoclipuri cu Cuantune
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE