Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Cuantune - My Way

Cuantune a lansat videoclipul noului single "My Way". Piesa, cu un titlu ce ne trimite la hitul lui Frank Sinatra, are un mesaj similar celui transmis de legendarul artist.

Totul începe cu o idee, o dorință de a depăși, de a rescrie, de a face mai mult și mai bine. Entuziasmul unui lucru ce abia începe, anticipând toate posibilitățile pe care abia acum le observi.

În acest final de vară, Cuantune oferă fanilor un nou videoclip. Crâmpee de imagini familiare și beat-uri care te pun în mișcare. Fotografii suprapuse peste armonii și note albastre. Ia-ți avânt și fă-o după capul tău, regulile sunt doar o sugestie. Do it your way, cum a spus și Frankie.

Proiectul Cuantune a luat naștere prin intermediul mintilor creative a două personalități total diferite. Aceste diferențe au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care și-au pus mai apoi amprenta distinctivă în compozițiile lor muzicale. Cruxfader și Elizabeth sunt cei doi compozitori Cuantune, avându-i alături în show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas), Cristi Dumitrascu (chitara) sau Alexandru Coty (pian/keyboards).

Pe cei de la Cuantune îi puteți vedea live duminică, 24 august, începând cu ora 14:45, în cadrul festivalului Green Sounds, ce va avea loc în parcul Herăstrău, la Roaba de cultură.

Citește mai multe despre Cuantune
Videoclipuri cu Cuantune
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE