Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: CUANTUNE - More than this

CUANTUNE a lansat videoclipul noului single ”More than this”. Piesa este extrasă de pe EP-ul “Reflections”, programat pentru lansare anul acesta.
Urmărește-ne pe

Întotdeauna e bine să faci ce îți place, dar cel mai bine e să iubești ceea ce faci și cine ești. De cele mai multe ori lucrurile nu merg cum am plănuit, iar autocritica nu e întotdeauna productivă. Unde te afli e atât de departe de unde vrei să fii. Conștientizează-ți cele mai mari visuri, chiar dacă există o șansă ca ele să nu se împlinească. Călătoria e cea care contează.

Cu toții avem visuri sau temeri. CUANTUNE le transpune cel mai bine în muzică. De data asta, prin EP-ul “Reflections”, a cărui promovare începe cu piesa “More than this”. Melodia este compusă de Mario Cruxfader și Elisabeta. Pentru videoclip, CUANTUNE a colaborat cu SeeTrue Arts și regizorul Mario Firtescu.

Proiectul CUANTUNE  a luat naștere prin intermediul minților creative a două personalități total diferite. Aceste diferențe au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care și-au pus mai apoi amprenta distinctivă în compozitțile lor muzicale. Mario Cruxfader și Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avându-i alături în show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas), Bogdan Nicodim (clape), Paolo Profeti (saxofon).

Diversitate nu doar prin unicitatea sunetelor de pe vinil, ci și prin aparițiile live alături de nume consacrate în industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas, Jamie Woon, Otros Aires si Waldeck, CUANTUNE oferă publicului amator de muzică bună show-uri pline de culoare, creativitate și originalitate.

Citește mai multe despre Cuantune
Videoclipuri cu Cuantune
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE