Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: CUANTUNE - More than this

CUANTUNE a lansat videoclipul noului single ”More than this”. Piesa este extrasă de pe EP-ul “Reflections”, programat pentru lansare anul acesta.

Întotdeauna e bine să faci ce îți place, dar cel mai bine e să iubești ceea ce faci și cine ești. De cele mai multe ori lucrurile nu merg cum am plănuit, iar autocritica nu e întotdeauna productivă. Unde te afli e atât de departe de unde vrei să fii. Conștientizează-ți cele mai mari visuri, chiar dacă există o șansă ca ele să nu se împlinească. Călătoria e cea care contează.

Cu toții avem visuri sau temeri. CUANTUNE le transpune cel mai bine în muzică. De data asta, prin EP-ul “Reflections”, a cărui promovare începe cu piesa “More than this”. Melodia este compusă de Mario Cruxfader și Elisabeta. Pentru videoclip, CUANTUNE a colaborat cu SeeTrue Arts și regizorul Mario Firtescu.

Proiectul CUANTUNE  a luat naștere prin intermediul minților creative a două personalități total diferite. Aceste diferențe au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care și-au pus mai apoi amprenta distinctivă în compozitțile lor muzicale. Mario Cruxfader și Elisabeta sunt cei doi compozitori din spatele CUANTUNE, avându-i alături în show-urile live pe Andreas Aron (bas/contrabas), Bogdan Nicodim (clape), Paolo Profeti (saxofon).

Diversitate nu doar prin unicitatea sunetelor de pe vinil, ci și prin aparițiile live alături de nume consacrate în industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas, Jamie Woon, Otros Aires si Waldeck, CUANTUNE oferă publicului amator de muzică bună show-uri pline de culoare, creativitate și originalitate.

Citește mai multe despre Cuantune
Videoclipuri cu Cuantune
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE