Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Cruz Beckham - If Everyday Was Christmas

Cuz Beckham a lansat primul single și videoclip, „If Everyday Was Christmas”, pe care vă invităm să-l urmăriți în articol.

După principiul așa mamă, așa fiu, așa putem vorbi și despre Cruz Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, care a lansat primul său videoclip. Alături de el apar frații Romeo și Brooklyn care se pregătesc de sărbători și se plimbă prin Londra cu skateboard-ul. Luna aceasta, Cruz a dezvăluit prin multiple postări pe Instagram o „surpriză”, dar și faptul că managerul său este cel al lui Justin Bieber și Carly Rae Jepson, adică Scooter Braun.

În ciuda criticilor aduse copilului de 11 ani, Braun a declarat că micul Beckham „a vrut să realizeze un cântec care să-i ajute pe ceilalți copii”. Piesa în sine a fost realizată în scopuri caritabile, pentru fundația Make Some Noise. Între timp, David Beckham a insistat că educația va fi pe primul loc și nu cariera pop.

„Am realizat cu nouă luni în urmă că are voce. Scooter este un prieten de familie de ceva vreme, așa că a zis să încerce, să vadă dacă îi place. Nu e nimic mai mult de atât (referitor la cariera muzicală). Pentru moment e doar o piesă în scopuri caritabile. Are 11 ani, încă merge la școală, se concentrează pe studii, iar ăsta este cel mai important lucru acum. A vrut să dăruiască și a făcut acest cântec de Crăciun care a captat o grămadă de atenție.”, a declarat David

Citește mai multe despre Cruz Beckham
Videoclipuri cu Cruz Beckham
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE