Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Cruz Beckham - If Everyday Was Christmas

Cuz Beckham a lansat primul single și videoclip, „If Everyday Was Christmas”, pe care vă invităm să-l urmăriți în articol.

După principiul așa mamă, așa fiu, așa putem vorbi și despre Cruz Beckham, fiul Victoriei și al lui David Beckham, care a lansat primul său videoclip. Alături de el apar frații Romeo și Brooklyn care se pregătesc de sărbători și se plimbă prin Londra cu skateboard-ul. Luna aceasta, Cruz a dezvăluit prin multiple postări pe Instagram o „surpriză”, dar și faptul că managerul său este cel al lui Justin Bieber și Carly Rae Jepson, adică Scooter Braun.

În ciuda criticilor aduse copilului de 11 ani, Braun a declarat că micul Beckham „a vrut să realizeze un cântec care să-i ajute pe ceilalți copii”. Piesa în sine a fost realizată în scopuri caritabile, pentru fundația Make Some Noise. Între timp, David Beckham a insistat că educația va fi pe primul loc și nu cariera pop.

„Am realizat cu nouă luni în urmă că are voce. Scooter este un prieten de familie de ceva vreme, așa că a zis să încerce, să vadă dacă îi place. Nu e nimic mai mult de atât (referitor la cariera muzicală). Pentru moment e doar o piesă în scopuri caritabile. Are 11 ani, încă merge la școală, se concentrează pe studii, iar ăsta este cel mai important lucru acum. A vrut să dăruiască și a făcut acest cântec de Crăciun care a captat o grămadă de atenție.”, a declarat David

Citește mai multe despre Cruz Beckham
Videoclipuri cu Cruz Beckham
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE