Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Crush + Alexandra Ungureanu - C'est La Vie

Crush + Alexandra Ungureanu ne invită să ne pierdem în ”universul iubirii” conturat în noul videoclip ”C'est La Vie”. Mesajul versurilor piesei promovate este pe cât de simplu, pe atât de profund.

La scurtă vreme de la aniversarea a 10 ani de activitate, Crush și Alexandra Ungureanu revin în atenția fanilor cu nou single, intitulat ”“C’est la vie””. Soundul piesei subliniază maturizarea trupei, fiind un fusion dintre tendințele actuale și stilurile pe care trupa le-a abordat pe parcusul anilor.

Cadrul general al videoclipului piesei a fost filmat într-un parc de disctracții și simbolizează ideea că viața are suișuri și coborâșuri, dar că poate însemna și distracție și adrenalină, dacă ești deschis să experimentezi și să răspunzi provocărilor.

”“Odata ce asculți piesa, te pierzi într-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut măcar o dată-n viață curajul de a iubi cu toată inima”, spune Radu-Constantin Cernăuțan (Crush).

”“Ador această piesă!””, mai spune Alexandra. ”“Povestea ei a început în primăvară, când ne-am întâlnit în studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca și până acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit să redăm în muzica și versurile noastre expriențele pe care noi le-am tăait, experiențe în care se pot regăsi cât mai mulți oameni. Textul a prins viață odată cu apariția primului gând comun, în urma unui brainstorming: ‘”We fall in love like crazy, than forget so easily”’. Concluzia acestui prim gând comun ne-a condus la sintagma ”“C’est la vie””. În jurul acestei concluzii am început, de altfel, să construim totul””, încheie artista.

Videoclipul piesei ”“C’est la vie”” poartă semnătura lui Radu-Constantin Cernăuțan (Crush), care s-a ocupat atât de scenariu, cât și de regia acestuia. Nu este la prima experiență de acest fel, el semnând regia mai multor clipuri, printre care și a altor trei clipuri Crush+Alexandra Ungureanu (‘I need you more’, ‘Where is the love’ si ‘Cuvinte’). Pentru montaj, colorizare si imagine, trupa a ales sa colaboreze cu Anthony Icuagu, unul dintre cei mai talentați DOP din noul val.

“”Clipul în sine este o metaforă și nu vrem să divulgam prea multe, tocmai pentru că știm că fiecare își vede povestea din prisma experiențelor proprii””, au încheiat Crush și Alexandra.

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Videoclipuri cu Alexandra Ungureanu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE