Urmărește-ne în Social Media

Crowd Control & Rodion G.A. - Paradox

Trupa Crowd Control a lansat primul clip de pe mixtape-ul Loud Blood Youth, colaborarea cu Rodion G.A - Paradox, întâlnirea a două lumi, trecutul muzicii electronice românești cu noul val de indie-electro.

Primul single de pe mixtape-ul "Loud Blood Youth" este reinterpretarea cântecului "Paradox" de pe discul Rodion G.A, "Behind The Curtain", cel mai nou album lansat de Rodion Ladislau Roșca. Echipa de producție video Mumuș împreună cu trupa Crowd Control au co-produs și realizat un nou material vizual care completează conceptul viitorului album Loud Blood Youth și accentuează juxtapunerea dintre doua universuri și lumi paralele - avangarda muzicii electronice românești și noul val de electro-fusion.

Proiectul bucureștean de electro-fusion Crowd Control a lansat până acum trei EP-uri: "Game Over", "Select Start" și "Loading Please", prin labelul Dubkraft / False Flag Operation – primul album românesc no.1 în iTunes Alternative Releases. Membrii trupei sunt: Andrei Bucureci aka Intimidatah (vocals, spoken-word), Răzvan Gabar aka Răzvanescu (sintetizatoare, pian) și Coshmelin (tobe și percuție). În cadrul concertelor, acestora li se alătură basistul Narcis Axinte.

Trupa Crowd Control

Trupa Crowd Control │ FOTO: Andreea Balaurea

Activ încă din anii șaptezeci, Rodion G.A. are trei albume lansate la casele de discuri Strut Records și Barely Breaking Even din Marea Britanie și a susținut zeci de concerte și câteva turnee internaționale din 2013 și până în prezent. Ultimul său album, "Behind The Curtain", a fost promovat printr-un turneu de succes în Franța, Germania, Spania, Belgia, Italia și Anglia. Rodion Ladislau Roșca declară că pregătește încă cinci albume cu materiale și compoziții noi.

PUBLICITATE
Comentarii