Urmărește-ne în Social Media

Crowd Control - Airbow

Crowd Control, o trupă tânără din underground-ul indie românesc, a lansat un nou videoclip - ”Airbow”. Piesa promovată este extrasă de pe EP-ul ”Loading Please…”, apărut pe piață în decembrie 2014.

Airbow” este noul single Crowd Control extras de pe EP-ul “Loading Please…”. Mixajul, masterizarea și clipul piesei sunt realizate de Silviu Costinescu (Alien Pimp/ Subjazz), iar înregistrarile s-au desfășurat la Pyramid Studio în 2014. Pe disc se pot asculta colaborări cu indie-rockerii de la Harlequin_Jack, chitaristul trupei Fine Its Pink, Alexandru Barnea, dar și fostul membru fondator Crowd Control, Alexandru Răduț.

Materialul “Loading Please…” a fost lansat exclusiv pe www.falseflagopertion.info de 1 decembrie,  fiind disponibil în prezent în toate formatele digitale, pe majoritatea shopurilor online.

Trio-ul bucureștean Crowd Control  si-a descoperit calea undeva la granița dintre radio-urile alternative și respectul underground-ului, muzica lor este contemporană, fără să își ascundă influențele indie/brit-pop și de muzică electronică clasică. Trupa face cu ochiul și către future R&B, krautrock si dub, iar performance-urile lor sunt colorate de spoken word, cel mai apropiat lucru de Slam Poetry în varianta sa est-europeană. Nu este muzica făcută să îți spulbere capul, scopul ei este să te ajute să supraviețuiești și să îți păstrezi integritatea, cu o atitudine modestă, dar conștientă socio-politic. De aici numele și estetica lor, puntea dintre jocurile video, societate și activism.

PUBLICITATE
Comentarii