Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Cristina Vasiu feat. What's UP - Hoț de inimi

Fosta concurentă la Vocea României, Cristina Vasiu, și What's Up lansează single-ul și videoclipul "Hoț de Inimi". Piesa este compusă de Deepcentral împreună cu What's Up și Loredana Cavasdan.

"”Hoț de inimi”, piesă la care s-a muncit în studio-ul băieților de la Deepcentral, ajunge în sfârșit la urechile voastre. Iubesc piesa asta și tremur de emoție de fiecare dată când o cânt! Îmi doresc din suflet să ajungă în inimile voastre, pentru că fiecare dintre noi a trăit, la un moment dat, o 'poveste ca un vis'. Am avut plăcerea să lucrez cu o echipă de oameni extrem de talentați, și nu pot decât să mă înclin în fața lor și să le mulțumesc. Sunt mândră de colaborarea cu What's Up, este un om talentat și muncitor, pentru că piesa asta nu ar fi sunat niciodată atât de bine, fără povestea lui!", declară Cristina Vasiu.

"Nu mi se prea potrivește mie titulatura de 'Hoț de inimi', după cum puteți vedea nu joc eu rolul din poveste. Lăsând gluma, m-am bucurat foarte mult de această colaborare, o știu pe Cristina și îi știu vocea inconfundabilă, încă din momentul în care a participat la 'Vocea Romaniei'", declară What's Up.

Videoclipul piesei ”Hoț de inimi” este regizat de Cătălin Bugean și a fost filmat pe parcursul a 12 ore, într-o locație poetică din centrul Bucureștiului.

De la participarea din cadrul emisiunii-concurs Vocea României și până în prezent, Cristina Vasiu a lansat piese ca "Nu pot uita" (feat Mika Moupondo), "Nowhere" (piesă care marchează participarea artistei în cadrul Eurovision România), 2.2 Story (alături de DJ Sava) sau colaborarea cu DiezZ pentru piesa "Scurtmetraj".

What's Up a colaborat recent cu Dorian Popa pentru piesa "Buze", cu peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube.

Citește mai multe despre Cristina VasiuWhat's UP
Videoclipuri cu Cristina VasiuWhat's UP
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE