Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Cristina Vasiu feat. What's UP - Hoț de inimi

Fosta concurentă la Vocea României, Cristina Vasiu, și What's Up lansează single-ul și videoclipul "Hoț de Inimi". Piesa este compusă de Deepcentral împreună cu What's Up și Loredana Cavasdan.

"”Hoț de inimi”, piesă la care s-a muncit în studio-ul băieților de la Deepcentral, ajunge în sfârșit la urechile voastre. Iubesc piesa asta și tremur de emoție de fiecare dată când o cânt! Îmi doresc din suflet să ajungă în inimile voastre, pentru că fiecare dintre noi a trăit, la un moment dat, o 'poveste ca un vis'. Am avut plăcerea să lucrez cu o echipă de oameni extrem de talentați, și nu pot decât să mă înclin în fața lor și să le mulțumesc. Sunt mândră de colaborarea cu What's Up, este un om talentat și muncitor, pentru că piesa asta nu ar fi sunat niciodată atât de bine, fără povestea lui!", declară Cristina Vasiu.

"Nu mi se prea potrivește mie titulatura de 'Hoț de inimi', după cum puteți vedea nu joc eu rolul din poveste. Lăsând gluma, m-am bucurat foarte mult de această colaborare, o știu pe Cristina și îi știu vocea inconfundabilă, încă din momentul în care a participat la 'Vocea Romaniei'", declară What's Up.

Videoclipul piesei ”Hoț de inimi” este regizat de Cătălin Bugean și a fost filmat pe parcursul a 12 ore, într-o locație poetică din centrul Bucureștiului.

De la participarea din cadrul emisiunii-concurs Vocea României și până în prezent, Cristina Vasiu a lansat piese ca "Nu pot uita" (feat Mika Moupondo), "Nowhere" (piesă care marchează participarea artistei în cadrul Eurovision România), 2.2 Story (alături de DJ Sava) sau colaborarea cu DiezZ pentru piesa "Scurtmetraj".

What's Up a colaborat recent cu Dorian Popa pentru piesa "Buze", cu peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube.

Citește mai multe despre Cristina VasiuWhat's UP
Videoclipuri cu Cristina VasiuWhat's UP
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE