Urmărește-ne în Social Media

Cristina Vasiu - Bună, ce faci?

Cristina Vasiu se pregătește de vară cu o poveste de dragoste pusă pe note muzicale. Piesa "Bună, ce faci?" beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Compus de Sandor Biro alături de Alin Ilieș, single-ul dezvăluie un amalgam de sentimente și trăiri. "Bună, ce faci? Tu ce îți dorești? Cu cine adormi? Pe cine iubești?" sunt versurile prin care Cristina, protagonistă în propriul clip, dorește să afle dacă ea este aleasa inimii lui. Iubirea este un sentiment unic, dar în același timp unul ce poate fi înșelător și dureros, iar incertitudinea care macină sufletul, face loc ușor, ușor îndoielii.

"<<Bună, ce faci?>> este piesa mea de suflet, produsă în studiourile Famous Production, de unul dintre cei mai tari producători muzicali de la noi din țară, Sandor Biro. Este o piesă foarte frumoasă, în care am încercat să vă arăt felul meu de a fi, de a simți, transparent, fără bariere și prea multe artificii. Am mizat pe o simplitate sinceră, dar sofisticată în același timp, asta pentru că am ajuns la o maturitate emoțională, în care pot să spun lucrurilor pe nume indiferent de circumstanțe. Am lucrat cu o echipă foarte tare pe partea de video, o gașcă fresh, în spatele căreia se află o prietenie de peste 10 ani. Bob Gabriel, este omul care a mobilizat întreaga echipă pentru realizarea acestui clip, alături de Gil și Tavi. Am filmat într-o singură zi, iar totul a mers ca pe roate. S-a muncit cu drag și spor de la 5 dimineața până la 21 seara, când am tras ultimele cadre urbane! Sper că <<Bună, ce faci?>> să ajungă la urechile voastre, să simțiți bucuria mea și să vă regăsiți în povestea mea de iubire! Vă iubesc, și mă înclin în fața tuturor celor implicați, bineînțeles, Dan Popi, fară susținerea lui, nu aș fi putut să dau roade acestui proiect niciodată", a declarat Cristina.

Cristina Vasiu a lansat single-uri de succes precum "Love me", "Fell Ya", o colaborare cu J Yolo, "Nu pot uita", alături Mika Moupondo, "Hoț de inimi", alături de What's UP, "Să te iubesc un pic" (feat. J. Yolo), "Vara" și "Scurtmetraj" (alături de DiezZ). În prezent, artista poate fi urmărită la emisiunea "Te cunosc de undeva!" în care cucerește în fiecare ediție publicul cu vocea sa și cu transformări interesante.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5