Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Cristina Spătar și Don Baxter - Mai Aproape

Cristina Spătar și Don Baxter au lansat videoclipul noului single "Mai Aproape". Clipul a fost filmat în Malta, în regia lui Alin Surdu.
Urmărește-ne pe

"Am filmat timp de o săptămână, chiar dacă am avut un program milităresc: cu trezit de la 6.30 în fiecare dimineață, cu mult timp petrecut pe drum de la o locație la alta. Împreună cu Don Baxter am filmat la Popeye Village în decorurile filmului care l-a avut în rolul lui Popeye pe Robin Williams. (...) Fereastra Albastră din Gozo - unde marea a erodat stanca dându-i formă de fereastra, plaja Ramla cu nisip roșu, Valletta- capitala țării, Excelsior – resortul de 5 stele unde am fost și cazați. Apartamentul prezidențial care ni l-au pus la dispoziție, cu acea terasă superbă, i-a găzduit înaintea noastră pe Enrique Iglesias, Lady Gaga, Hillary Clinton", a povestit Cristina Spătar.

De styling s-a ocupat Dana Budeanu, care a creat special ținutele pentru acest videoclip, tot ea a alegând bijuteriile pe care Cristina le-a purtat.

"Cu această piesă și cu acest videoclip sper să-i surprindem plăcut pe fanii noștri. Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc pentru susținere!", a spus Cristina.

Citește mai multe despre Cristina Spătar
Videoclipuri cu Cristina Spătar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE