Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Cristina Bălan - Unbreakable

Cristina Bălan, câștigătoarea ultimului sezon al concursului Vocea României, a lansat videoclipul noului single ”Unbreakable”. Piesa este compusă de artistă în colaborare cu Vanotek și Anastasia Sandu.

”Atât piesa cât și clipul sunt bucăți din mine. Niște bucăți pe care mă bucur enorm să le pot împărtăși cu voi! Cei care vor să vadă mesajul real pe care încerc să-l transmit, o vor face, negreșit. Și dacă am promis, am promis. Videoclipul este ONLINE!”, a scris Cristina Bălan pe pagina sa de Facebook, invitându-și fanii să urmărească noul clip ”Unbreakable”.

Aceasta este prima piesă lansată de Cristina Bălan după câștigarea trofeului Vocea României. Melodia a fost compusă chiar de artistă, în colaborare cu Vanotek și Anastasia Sandu. Mixul și masterul au fost realizate de Sergiu Musteață, regia clipului fiind semnată de The Brothers M.

Cristina Bălan (echipa Tudor Chirilă) a fost declarată Vocea României în 2015, surclasându-i în finala concursului pe Tomi Weissbuch (echipa Moga), Tobi Ibitoye (echipa Smiley) și Michel Kotcha (echipa Smiley). Cristina a fost unul dintre cei mai contestați concurenți, carieră ei muzicală de dinaintea participării la Vocea României punând-o într-o lumină proastă. ”Fata de la Impact”, așa cum i s-a spus de la începutul emisiunii, a fost acuzată de faptul că s-a înscris într-un concurs ce ar trebui să promoveze, în opinia publicului, talente noi, nedescoperite încă. În realitate, însă, concursul nu interzice înscrierea artiștilor cu piese pe radio, cazuri similare putând fi observate și în anii precedenți (Aliona Munteanu, Yanka, etc.).

Citește mai multe despre Cristina Bălan
Videoclipuri cu Cristina Bălan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE