Urmărește-ne în Social Media

Cristian Sanda feat. JO - Cine ești tu pentru mine

Cristian Sanda revine cu o nouă colaborare cu JO și lansează “Cine ești tu pentru mine?”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Piesa este compusă de Marius Moga, Cristian Sanda, Ironic, Andrei Popa și Adrian Radu. Videoclipul, în regia lui San, combină cu succes elemente cinematografice inspirate din povestea de dragoste dintre personajul interpretat de Jo și cel interpretat de Cristian.

“Totul a plecat în urmă cu ceva timp de la instrumentalul lui Ironic (Alin Sterian), un băiat foarte talentat. De la prima ascultare mi-a plăcut foarte mult și imediat am făcut un refren. Din acel moment, piesa a trecut prin numeroase schimbări. Nu a fost ușor, dar cu sfaturi și ajutor din partea lui Marius Moga, Adrian Emanuel Radu și Andrei Popa, am reușit să finalizăm melodia, realizând ce ne-am propus: să facem o piesă care să exprime o stare reală, cu un mesaj sincer, care sperăm să fie pe placul ascultătorilor”, declară Cristian Sanda.

“«Cine ești tu pentru mine?» are o istorie lungă, eu am înregistrat vocile acum aproximativ doi ani, însă îmi amintesc că mi-a plăcut de la prima ascultare. Mă bucur că în sfârșit a venit momentul că toată lumea să se bucure de această piesă, iar Cristi Sanda este un artist cu potențial mare în care eu cred foarte mult”, adaugă JO.

De-a lungul timpului, JO a cucerit topurile muzicale cu piese precum "Cu un picior în Rai", “Mesajul meu”, "Șoapte", "Nimeni nu-i perfect" (feat. George) sau “Taci inima” (feat. Shift). Vara aceasta, JO a lansat alături de Randi "Mă întreabă inima", continuarea hitului "Până vara viitoare", iar de ziua ei, artista a făcut cadou publicului piesa “Stinge-mi luna”.

In 2011, Cristian Sanda a reușit să cucerească publicul cu timbrul său vocal inconfundabil la „Vocea României“, iar în urmă cu patru ani a lansat primul single din carieră: „Fii curios (Heya)“. Prima interacțiune a artistului cu muzica a avut loc la vârsta de 8 ani, când a început cursurile de canto la Palatul Copiilor din Craiova. Urmează o perioadă cu multe participări la concursuri naționale și internaționale, iar în 2006 câștigă selecția naționaă a concursului Eurovision Junior și reprezintă România în etapa finală alături de trupa New Star Music.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31