Urmărește-ne în Social Media

Criss Blaziny & Alexandra Stan - Delfinii

La aproape patru ani de la "Au gust zilele", Criss Blaziny și Alexandra Stan colaborează din nou și aduc pe beat-uri unele dintre cele mai frumoase sentimente ale verii – marea, plaja, libertatea, distracția și pasiunea. Materialul este disponibil în articol.

Piesa este compusă de Criss Blaziny și Pink Elephant și candidează cu succes la titlul de "piesa verii". Melodia este însoțită de un videoclip filmat la malul marii, în Constanța, orașul natal al celor doi artiști. Clipul este regizat de Blaziny.

Exotic, incitant, fără inhibiții, videoclipul ne introduce într-o poveste în care totul prinde și mai multă culoare. Flirtul dintre cei doi este susținut de versurile jucăușe și cadrele vibrante din clip.

Alexandra Stan este prezentă în topurile din România cu piesa "Obsesii", ocupând săptămâni la rând primele locuri în top 10. Alexandra și-a făcut debutul în muzica alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul "Lollipop / Param Pam Pam". Ulterior, au urmat single-uri ca "Mr. Saxobeat", "Lemonade" sau "Get Back (ASAP)". La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music.

Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul "Mr. Saxobeat", iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume ("Saxobeats", "Unlocked", "Alesta", "Mami"), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

PUBLICITATE
Comentarii