Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Videoclip oficial: Crematory - Salvation

Crematory a lansat în această săptămână single-ul "Salvation", care primeşte un videoclip cu un fundal luxos. Trupa a filmat într-un palat cu multiple decoraţiuni aurite şi vă invităm să vedeţi rezultatul în clipul de mai jos.

"Salvation" este un single extras de pe viitorul album al trupei, "Oblivion". În interviuri recente trupa a subliniat că acesta ar putea fi ultimul său material discografic. Motivul? Lipsa de susţinere financiară din partea fanilor. Muzicienii sunt activi din 1991 şi au avut o perioadă de pauză între 2001 şi 2003.

Nemţii au abordat genuri muzicale precum gothic metal, industrial metal şi la început de carieră chiar death metal. În floarea popularităţii, Crematory mergea în turneu în toată Europa cu My Dying Bride, Tiamat şi Atrocity. MTV Germany făcuse din formaţie un adevărat simbol, difuzându-le în rotaţie intensă piesele.

Crematory activează şi în 2018, abordând în mod clar sound-ul industrial pe noul single. Cel puţin asta e prima impresie, pentru că spre mijlocul piesei resimţim chiar influenţe glam şi de hard rock clasic. Viitorul LP, "Oblivion" soseşte pe 13 aprilie. Discul va fi urmat de un turneu în luna mai, asta dacă "fanii leneşi" citaţi de toboşar într-o postare pe social media vor cumpăra biletele.

Recent artistul s-a plâns că precomenzile sunt foarte slabe şi că sunt şanse ca turneul să fie complet anulat dacă nu cresc cifrele semnificativ. Crematory, sau cel puţin toboşarul său, Markus Jullich nu crede în platformele de streaming. Nu crede în Spotify, Deezer, Napster şi iTunes, afirmând că acestea nu au funcţionat pentru trupă până acum. Ultimul LP al grupului, "Monument" ar fi avut 1.5 milioane de stream-uri şi nu a vândut nici 1% în vinil-uri sau CD-uri.

Întreaga postare a toboşarului se află aici şi prezintă un peisaj sumbru al metaliştilor care încearcă să se adapteze la industria muzicală modernă. Cu 13 albume la activ, 14 cu noul LP, Crematory este una dintre trupele de gothic metal cu cea mai lungă istorie din Europa. Trupa a cântat în România în 2014 în cadrul festivalului ARTmania, unde au fost prezenţi şi cei de la Diary of Dreams.

Citește mai multe despre Crematory
Videoclipuri cu Crematory
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE