Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Cred Că Sunt Extraterestru - Zbor

Cred Că Sunt Extraterestru a lansat videoclipul noului single ”Zbor”. Piesa este compusă de AFO și Baba Novac, clipul fiind montat și editat de Baxi.

Cred Că Sunt Extraterestru este o trupă nou­ă care și­-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care îl știm de la Subcarpați și Battle On Arena, a făcut echipă de Live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei “Power pe Vinil” Alexandru (synth­uri și scratch), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (inginer de sunet) și Dan Basu (lumini si vizuale) și la producție cu Bean, Fantome și Power pe Vinil.

Băieții îmbină stiluri clasice cu modulații noi de sunet, tobe, chitări, VST­uri și ce iese se aude pe www.subcarpati.com, pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și la radio­uri locale și din țară. Primul videoclip al trupei “START REC”, în regia lui Hypno, poate fi vizionat pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și pe posturile de televiziune.

Primul material Cred Că Sunt Extraterestru - “CCSE EP” - a fost lansat în octombrie 2015 și poate fi downloadat de pe www.subcarpati.co.

Citește mai multe despre Cred Că Sunt Extraterestru
Videoclipuri cu Cred Că Sunt Extraterestru
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE