Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: Cred Că Sunt Extraterestru - Zbor

Cred Că Sunt Extraterestru a lansat videoclipul noului single ”Zbor”. Piesa este compusă de AFO și Baba Novac, clipul fiind montat și editat de Baxi.

Cred Că Sunt Extraterestru este o trupă nou­ă care și­-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care îl știm de la Subcarpați și Battle On Arena, a făcut echipă de Live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei “Power pe Vinil” Alexandru (synth­uri și scratch), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (inginer de sunet) și Dan Basu (lumini si vizuale) și la producție cu Bean, Fantome și Power pe Vinil.

Băieții îmbină stiluri clasice cu modulații noi de sunet, tobe, chitări, VST­uri și ce iese se aude pe www.subcarpati.com, pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și la radio­uri locale și din țară. Primul videoclip al trupei “START REC”, în regia lui Hypno, poate fi vizionat pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și pe posturile de televiziune.

Primul material Cred Că Sunt Extraterestru - “CCSE EP” - a fost lansat în octombrie 2015 și poate fi downloadat de pe www.subcarpati.co.

Citește mai multe despre Cred Că Sunt Extraterestru
Videoclipuri cu Cred Că Sunt Extraterestru
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE