Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Videoclip oficial: Cred Că Sunt Extraterestru - Văd lumea cum vreau eu să fie

Cred Că Sunt Extraterestru are o perspectivă diferită asupra vieții. Noul single al trupei se numește ”Văd lumea cum vreau eu să fie” și este o invitație către o descrețire a frunții și o adoptarea a unui optimism constructiv.

”Videoclip nou! Pentru toți Extratereștrii! Văd lumea cum vreau eu să fie. Dați share ca sa ajungă la toți oamenii îndrăgostiți de copilărie”, a transmis trupa.

Noul single anunță cel de-al doilea album de studio Cred Că Sunt Extraterestru. Piesa este compusă de AFO și Bean și conține fragment din Dem Rădulescu. Pentru videoclip, trupa a lucrat cu Mîndru (regie), Bogdan Barbu (DOP), Octavian Belințan (grafică).

Cred Că Sunt Extraterestru este o trupă nou­ă care și­-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care îl știm de la Subcarpați și Battle On Arena, a făcut echipă de Live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei “Power pe Vinil” Alexandru (synth­uri și scratch), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (inginer de sunet) și Dan Basu (lumini si vizuale) și la producție cu Bean, Fantome și Power pe Vinil.

Băieții îmbină stiluri clasice cu modulații noi de sunet, tobe, chitări, VST­uri și ce iese se aude pe www.subcarpati.com, pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și la radio­uri locale și din țară. Primul videoclip al trupei “START REC”, în regia lui Hypno, poate fi vizionat pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și pe posturile de televiziune.

Primul material Cred Că Sunt Extraterestru - “CCSE EP” - a fost lansat în octombrie 2015 și poate fi downloadat de pe www.subcarpati.com.

Citește mai multe despre Cred Că Sunt Extraterestru
Videoclipuri cu Cred Că Sunt Extraterestru
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE