Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: CRBL - Din studio

CRBL ne aduce direct ”Din studio” un nou single, însoțit de videoclip. În rime bine legate, titluri și frânturi de versuri din piese ce s-au auzit pe radio capătă o nouă semnificație.

Drumul "Din studio" a început când CRBL, "Mr Originality", ne-a spus "Simplu" că oficial îi merge bine. "Ușor, ușor", a cântat alături de "Toată țara" că "Românul n-are noroc", însă "KBoom", când l-a adus pe "Petre", petrecerea a continuat până când am zis "Bună dimineața".

Sincer și cu o energie debordantă, CRBL a filmat și un videoclip pentru piesa "Din studio". Produs de BLACK FILM și regizat de către CRBL și TAZ (Dongo Ionut), cu un mix de elemente, cu stări inedite și multe personaje. În incursiunea lui CRBL prin jungla urbană, artistul se intersectează cu multe personaje, care se joacă pe PS3, cântă la instrumente, trag voci, înregistrează și dansează.

"Fiecare parte din piesă are povestea ei. Am făcut ce am simțit. Este un clip curajos, departe de ceea ce vedeti zi de zi pe tv. Cred că despre asta este vorba în muzică. Sunt sătul de șabloane. Vrem să susținem și să încurajăm noua generație. Pentru noi, dacă-i vedem zâmbind cu admirație, este de ajuns." - CRBL

Single-ul "Din studio" este a doua piesă compusă de CRBL împreună cu echipa Dice Music, în colaborare cu Hahaha Production, iar rimele bine legate sunt, din nou, semnătura lui CRBL, la fel ca în ultimele sale colaborări, "Nu ne potrivim" (cu Jorge) și "Toți avem" (cu Pavel Stratan).

Citește mai multe despre CRBL
Videoclipuri cu CRBL
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE