Urmărește-ne în Social Media

CRBL feat. Anlora - Plânge sufletul meu

CRBL a lansat alături de Anlora o piesă personală, care vorbește despre puterea iubirii. Intitulată ”Plânge sufletul meu”, melodia vine însoțită de un videoclip realizat de Black Film.

Ajuns la o maturatitate muzicală, de peste 20 de ani de scenă, CRBL revine în atenția publicului cu o nouă formulă de scenă și o ușoară schimbare de stil muzical. Artistul ne surprinde ca de obicei, dar de data asta cu o poveste de dragoste într-un decor de toamnă târzie.

"Sunt foarte mândru de proiectul acesta, o piesă și un videoclip care au ieșit așa cum mi-am dorit, după câteva săptămâni bune de muncă. Mulțumesc foarte mult echipei de filmare, bandului meu N C FAL BAND, dansatoarelor mele, echipei de management și casei de discuri pentru tot ce au facut. Sper să vă placă videoclipul și piesa, să nu uitați că dragostea învinge mereu, iar muzica o însoțește", declară CRBL.

"Mă bucur foarte tare de colaborarea cu CRBL. Este o piesă melancolică, autumnală, este o piesă care cu siguranță va atinge suflete. Trebuie să învățăm să fim mai sinceri și să iubim necondiționat", declară Anlora.

Plânge sufletul meu”, cel mai nou videoclip CRBL, este realizat de Black Film. Piesa a fost produsă în studioul Mango Records și compusă de Dorian Oswin și Mihai Gruia.

“Ne bucurăm foarte mult că am colaborat cu CRBL la această piesă, îl știm de foarte mulți ani și suntem buni prieteni. A fost o plăcere să lucrăm împreună. Piesa 'Plânge sufletul meu' are un mesaj profund și speram ca aceasta să ajungă în inimile oamenilor." - Dorian Oswin și Mihai Gruia

PUBLICITATE
Comentarii