Urmărește-ne în Social Media

Crazy Loop (Dan Bălan) - Love Maria

Alter ego-ul lui Dan Bălan se întoarce după 16 ani. Este vorba de personajul Crazy Loop care revine cu single-ul "Love Maria", însoțit de un videoclip regizat chiar de Dan Bălan și filmat la Kiev, înainte de război. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Crazy Loop readuce la viață anii '80 unde își aduce aminte de prima sa dragoste - Maria. Peste 2500 de copii din școlile Kievului au adus un vibe special videoclipului ale căror filmări au durat nouă zile, iar post producția trei luni.

"Acest videoclip a fost filmat în Kievul pașnic, înainte de război....Astăzi, când este lansat, ne rugăm pentru copiii afectați de această tragedie", a declarat Dan Bălan.

În ultimii ani, artistul era foarte activ în Ucraina prin prisma mai multor proiecte la care lucra, printre care și "Vocea Ucrainei". Ideea lui Dan de a-l readuce la viață pe Crazy Loop a venit după ce platforma TikTok devenise deja populară. Atunci, artistul și-a adus aminte cât de mult iubește să danseze.

În 2007, Crazy Loop a lansat piesa "Mm-ma-ma", care a devenit virală în mediul online. Zeci de mii de clipuri au apărut în toată lumea cu imitatori ce îmbrăcau elementele vestimentare caracteristice lui Crazy Loop.

Dan Bălan este și fondatorul trupei O-Zone, pentru care a scris multe piese remarcabile, printre care și hitul internațional "Dragostea Din Tei", care a ajuns în fruntea topurilor în 32 de țări și a vândut peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. De-a lungul timpului, artistul a avut multiple succese în calitate de autor și solist și a lansat piese precum "Chica Bomb", "Freedom", "Lendo Calendo", "Hold on Love", "Allegro Ventigo", "Numa numa 2", fiind premiat de mai multe ori.

Comentarii

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare