BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Craig David & Sigala - Ain't Giving Up

Craig David, artistul de muzică R&B care făcea furori în anii 2000, a revenit pe piața muzicală. După colaborarea cu duo-ul deep house Blonde pentru single-ul ”Nothing Like This”, Craig David lansează o nouă piesă, intitulată "Ain't Giving Up". Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Carly Cussen și produs de Wez Clarke.

După o pauză de 6 ani de la discul ”Signed Sealed Delivered” (2010), Craig David este pregătit să recucerească publicul cu piese noi. Recent, artistul a lansat o colaborare cu duo-ul deep house Blonde pentru single-ul ”Nothing Like This”, iar acum revine cu o nouă colaborare. Melodia se numește "Ain't Giving Up" și este înregistrată împreună cu DJ-ul britanic Sigala.

Atât ”Nothing Like This”, cât și noul single "Ain't Giving Up" vor fi incluse pe următorul album al lui Craig David, “Following My Intuition”. Discul conține 14 piese și va fi lansat pe 30 septembrie 2016.

Tracklist “Following My Intuition” - Crag David:

 1. Ain’t Giving Up (Craig David & Sigala)
 2. When the Bassline Drops (Big Narstie & Craig David)
 3. Don’t Go
 4. 16
 5. Couldn’t Be Mine
 6. One More Time
 7. Change My Love
 8. Nothing Like This (Blonde & Craig David)
 9. Got It Good (Kaytranada & Craig David)
 10. All We Needed
 11. Louder Than Words
 12. What If
 13. Like a Fan
 14. Better with You

Deluxe Version:

 1. No Holding Back (Craig David & Hardwell)
 2. Here with Me
 3. Warm It Up
 4. Sink or Swim

Craig David este apreciat în special pentru hiturile din perioada de început a carierei sale. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt "Re-Rewind", "Walking Away" și "7 Days". Artistul a lansat până în prezent 5 albume de studio, care s-au vândut în 13 milioane de exemplare la nivel internațional. Craig David a fost, de asemenea, nominalizat la Brit Awards de 12 ori, și la Premiile Grammy de două ori.

Citește mai multe despre Craig David
Videoclipuri cu Craig David
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE