Urmărește-ne în Social Media

Cradle of Filth - She is a Fire

Cradle of Filth nu ia în seamă vivacitatea primăverii şi lansează un single nou şi întunecat, "Shre is a Fire". Este perfect pentru a promova primul său album live după 20 de ani. Ce a pregătit grupul britanic aflaţi în articol.

Cradle of Filth nu mai e de ceva vreme un exponent al curentului black metal. Asta şi pentru că genuri precum black metal, grindcore şi altele au fost comasate în Extreme Metal. Dani Filth şi ai lui ne oferă un videoclip "She Is a Fire" ca pe vremuri, cu machiaje complexe, personaje în stil "Diablo", dar din păcate lipsesc chiar membrii trupei din acest vizual. Asemenea ultimelor 3 albume a crescut secţiunea de chitară ritm şi sound-ul e ceva mai melodios.

Doar la porţiunea de tobă accelerată şi când auzi vocea lui Dani îţi aminteşti de Cradle-ul de acum 20 ani. Ultimul album lansat de Cradle of Filth a fost "Existence Is Futile" în 2021, iar între timp ni s-a promis şi un succesor. Până să apară acela vom primi primul album live al formaţiei britanice din ultimii 20 de ani, "Trouble and Their Double Lives". Va fi lansat pe 28 aprilie 2023 prin Napalm Records.

A fost înregistrat între anii 2014 şi 2019 în cadrul a diferite concerte din SUA, Europa, Australia. E posibil să vedem şi incursiunea trupei de la Arenele Romane din 2017 pe acolo. Iată tracklist-ul:

01. She Is A Fire (new studio track)
02. Heaven Torn Asunder
03. Blackest Magick În Practice
04. Honey And Sulphur
05. Nymphetamine (Fix)
06. Born In A Burial Gown
07. Desire In Violent Overture
08. Bathory Aria
09. The Death Of Love (bonus track)
10. Demon Prince Regent (new studio track)
11. Heartbreak And Seance
12. Right Wing Of The Garden Triptych
13. The Promise Of Fever
14. Haunted Shores
15. Gilded Cunt
16. Saffron's Curse
17. Lustmord And Wargasm (The Lick Of Carnivorous Winds)
18. You Will Know The Lion By His Claw (bonus track)

Pe lângă "She Is a Fire" mai primim un bonus, o altă piesă nouă, "Demon Prince Regent". Dani Filth a promis şi un album complet nou pentru anul 2024. Cradle of Filth şi Devildriver vor pleca împreună într-un turneu "Double Trouble Live" în SUA. Cradle este activă din 1991 şi are 13 albume la activ.

Comentarii