Urmărește-ne în Social Media

Cradle of Filth - Demon Prince Regent

Cradle of Filth continuă să lanseze single-uri de pe viitorul album, odată cu sosirea lui "Demon Prince Regent". Spre deosebire de ultimele sale single-uri, acesta primeşte un videoclip cu imagini din concertele trupei.

În 2023 Cradle of Filth a lansat deja single-ul "She Is a Fire", iar acum ne oferă "Demon Prince Regent", cu tot cu un videoclip oficial. Lansarea clipului vine la pachet cu debutul primului album live al formaţiei britanice în 20 de ani, "Trouble And Their Double Lives", disponibil prin Napalm Records chiar acum. Filmările din concerte aparţin de turneul "Double Trouble Live", efectuat de CoF împreună cu DevilDriver în Statele Unite.

"Trouble And Their Double Lives" include şi două piese complet noi: "She Is a Fire" şi "Demon Prince Regent". Aceasta din urmă oferă fanilor Cradle un chorus numai bun de headbanging şi chitări excelent sincronizate cu tobele rapide. LP-ul mai include şi reprezentaţii ale formaţiei din intervalul 2014-2019, din SUA, Europa, Australia, pe parcursul turneului "Cryptoriana". Din ce ştiu în 2018 Cradle a ajuns şi la noi, deci e posibil să auzim şi un live de la Arenele Romane.

Nu lipsesc de pe disc clasice precum "Nymphetamine (Fix)", "Bathory Aria" şi "Blackest Magick în Practice". Iată tracklist-ul albumului live:

01. She Is A Fire (new studio track)
02. Heaven Torn Asunder
03. Blackest Magick În Practice
04. Honey And Sulphur
05. Nymphetamine (Fix)
06. Born In A Burial Gown
07. Desire In Violent Overture
08. Bathory Aria
09. The Death Of Love (bonus track)
10. Demon Prince Regent (new studio track)
11. Heartbreak And Seance
12. Right Wing Of The Garden Triptych
13. The Promise Of Fever
14. Haunted Shores
15. Gilded Cunt
16. Saffron's Curse
17. Lustmord And Wargasm (The Lick Of Carnivorous Winds)
18. You Will Know The Lion By His Claw (bonus track)

Iar acesta e doar începutul: Cradle mai lucrează la un album complet nou, pe care îl va lansa în 2024. Între timp Cradle şi Devildriver se pregătesc să plece în turneu împreună în SUA, ca co-headlineri. Ultimele LP-uri lansate de trupa lui Dani Filth sunt "Hammer of the Witches" din 2015, "Cryptoriana" din 2017 şi "Existence is Futile" în 2021. Acel album a debutat pe locul 20 în topul Billboard 200, genul Hard Rock.

Comentarii