Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Cradle of Filth - Heartbreak and Seance

Cradle of Filth au lansat "Heartbreak and Seance" primul single de pe viitorul album, care primeşte un videoclip gothic întunecat plin de zăpadă mai jos. Piesa va fi inclusă pe noul LP, "Cryptoriana – The Seductiveness Of Decay", care soseşte pe 22 septembrie.

Aceasta este o melodie mai heavy decât de obicei pentru Cradle, dar şi destul de simplă ca instrumental. Se confirmă faptul că trupa britanică de black şi-a găsit o direcţie potrivită pe ultimele 2 albume şi o urmează. Nu mai avem acele interludii foarte lungi care duceau cu gândul la rock opera, ca în "Bathory Aria". Piesa este heavy de la un capăt la altul şi are solo-urile acelea specifice gothic metal la refren. Amintesc de "Blackest Magick in Practice" puţin.

Chorusul este catchy dacă putem spune aşa despre o melodie black, una cu siguranţă mai reuşită şi mai coerentă din rândul discografiei Cradle of Filth. După standardele muzicii moderne "Heartbreak and Seance" este o piesă lungă, la peste 6 minute, dar cei de la Cradle au avut şi piese de 8-9 minute, deci nu ne miră această compoziţie. În septembrie va sosi LP-ul cu numărul 12 al formaţiei britanice, care ne-a vizitat recent în cadrul Metalhead Meeting 2017.

Au cântat pe aceeaşi scenă cu Sepultura, fiind printre headlinerii ultimei zile de festival. Dani Filth a avut o prezenţă scenică excelentă, hiperactivă şi ne-a încântat cu piese celebre ale trupei precum "Nymphetamine" sau "Her Ghost in the Fog". Acelaşi Dani Filth s-a declarat încântat de colaborarea cu regizorul Artūrs Bērziņš la noul videoclip.

A fost o filmare complexă, cu mulţi figuranţi, multiple decoruri şi operatori. Au fost construite decoruri speciale şi s-au folosit şerpi, corbi, plus cantităţi impresionante de zăpadă, lumânări şi domnişoare despuiate. Filmările au avut loc în Riga, Letonia şi aduc un aer gothico-erotic noii piese Cradle.

Citește mai multe despre Cradle of Filth
Videoclipuri cu Cradle of Filth
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE