INFO CONCERT:
AWAKE Festival
Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017
INFO CONCERT:
Rockstadt Extreme Fest 2017
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: Cortes feat. Lora - Puncte Puncte

Cortes a colaborat cu Lora pentru noul single ”Puncte puncte”. Piesa este lansată împreună cu un videoclip regizat de Florin Botea.

Piesa ”„Puncte puncte” este o continuare a hitului „”Uită-mă”” (feat Andreea Balan), fapt la care face referință și versul ”„Îi zisesem să mă uite, dar tu m-ai ajutat s-o uit””. Textul a fost scris de Cortes în colaborare cu Connect-R, iar de muzică s-au ocupat Adi Cristescu și Chris Mayer.

”Piesa este gândită ca o scrisoare deschisă pentru cineva anume, iar versurile sunt inspirate din viața personală și exprimă o frumoasa poveste de dragoste care s-a încheiat mult prea repede și fără sens. Clipul e regizat de prietenul nostru, Florin Botea, care a făcut o treabă excelentă, iar vocea plină de emoție a Lorei s-a potrivit perfect în peisaj””, a declarat Cortes.

Lora, pe numele real Laura Petrescu, a devenit cunoscută în urma concursului Star Factory, făcând apoi parte din trupa Wassabi, înființată la îndrumarea lui Marius Moga. Se retrage din trupă după doar 3 ani pentru a-și continua cariera solo și urmează o serie de colaborări cu Adrian Sînă, ce dau naștere hiturilor „”My Passion”” și „”No More Tears””. Cel mai recent single al artistei, „”Ne împotrivim””, a reprezentat un nou succes, adunând în doar 5 luni peste 10 milioane de viziualizari pe Youtube.

"Eu cu piesa am avut parte de dragoste la prima vedere. Mi-a plăcut mult de când am ascultat-o pentru prima dată și sunt bucuroasă că fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajungă și la inimile voastre la fel cum a ajuns și la inima mea", a declarat Lora.

Citește mai multe despre CortesLora
Videoclipuri cu CortesLora
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE