Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Cortes feat. Andreea Bălan - Uită-mă

Cortes și Andreea Bălan au lansat videoclipul piesei ”Uită-mă”, regizat de Edward Aninaru și filmat într-un deșert din Los Angeles. Melodia transmite un mesaj puternic și se adresează celor care încearcă să treacă peste dezamăgirile unei iubiri eșuate.

Nimic nu uneste oamenii mai mult decât suferința. Iar asta a fost valabil și pentru Cortes și Andreea Bălan care au lansat o piesă cu un mesaj personal: „UITĂ-MĂ!”.

Piesa "Uită-mă" este semnată de David Deejay și Adi Cristescu, iar textul e scris de Cortes. Artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat cu multă suferință. Andreea s-a regăsit complet în versurile sale așa că noul single a devenit o terapie pentru ei. Amândoi vor să închidă ușa trecutului și să meargă mai departe. Au vrut să închidă un capitol dureros așa cum o face orice artist: prin muzică. Însă artiștii speră ca mai mulți oameni să se regăsească în mesajul lor și să îi ajute și pe alții să treacă peste dezamăgirile țesute de o iubire eșuată.

În momentul în care a înregistrat-o, Andreea a fost cuprinsă de lacrimi, însă dupa câteva ascultări, piesa a început să acționeze întocmai ca o terapie.

Videoclipul a fost filmat într-un desert de lângă Los Angeles și regizat de Edward Aninaru care a gândit și scenariul și a provocat-o pe Andreea să-și pună în aplicare calitățile de actriță și să interpreteze diferite stări: a trebuit să râdă isteric, să plânga, să urle, să-și exprime suferința, să își asume vulnerabilitățile unei despărțiri. Stylingul Andreei a fost semnat de echipa The Fashion Jumper.

Citește mai multe despre Andreea Balan
Videoclipuri cu Andreea Balan
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE