Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Cortes feat. Andreea Bălan - Uită-mă

Cortes și Andreea Bălan au lansat videoclipul piesei ”Uită-mă”, regizat de Edward Aninaru și filmat într-un deșert din Los Angeles. Melodia transmite un mesaj puternic și se adresează celor care încearcă să treacă peste dezamăgirile unei iubiri eșuate.

Nimic nu uneste oamenii mai mult decât suferința. Iar asta a fost valabil și pentru Cortes și Andreea Bălan care au lansat o piesă cu un mesaj personal: „UITĂ-MĂ!”.

Piesa "Uită-mă" este semnată de David Deejay și Adi Cristescu, iar textul e scris de Cortes. Artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste care s-a terminat cu multă suferință. Andreea s-a regăsit complet în versurile sale așa că noul single a devenit o terapie pentru ei. Amândoi vor să închidă ușa trecutului și să meargă mai departe. Au vrut să închidă un capitol dureros așa cum o face orice artist: prin muzică. Însă artiștii speră ca mai mulți oameni să se regăsească în mesajul lor și să îi ajute și pe alții să treacă peste dezamăgirile țesute de o iubire eșuată.

În momentul în care a înregistrat-o, Andreea a fost cuprinsă de lacrimi, însă dupa câteva ascultări, piesa a început să acționeze întocmai ca o terapie.

Videoclipul a fost filmat într-un desert de lângă Los Angeles și regizat de Edward Aninaru care a gândit și scenariul și a provocat-o pe Andreea să-și pună în aplicare calitățile de actriță și să interpreteze diferite stări: a trebuit să râdă isteric, să plânga, să urle, să-și exprime suferința, să își asume vulnerabilitățile unei despărțiri. Stylingul Andreei a fost semnat de echipa The Fashion Jumper.

Citește mai multe despre Andreea Balan
Videoclipuri cu Andreea Balan
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE