Urmărește-ne în Social Media

Corinne Bailey Rae - Green Aphrodisiac

Corinne Bailey Rae a lansat videoclipul noului single ”Green Aphrodisiac”. Piesa este extrasă de pe albumul ”The Heart Speaks in Whispers”, așteptat pe piață luna aceasta.

Corinne Bailey Rae este artista pe care criticii o vedeau câștigând trofeul BBC Sound of 2006 cu mult înainte ca gala decernării premiilor să se fi desfășurat. După câștigarea acestui titlu, a urmat și recunoașterea la nivel internațional, prin câștigarea a două premii Grammy și urcarea în topurile mainstream cu piese precum ”Just Like a Star” și ”Put Your Records On”.

Luna aceasta, Corinne Bailey Rae va lansa cel de-al treilea album din carieră. Intitulat ”The Heart Speaks in Whispers”, discul va fi pus în vânzare pe 13 mai, la 6 ani de la apariția albumului anterior, ”The Sea” (2010).

"Green Aphrodisiac" este piesa cu care Corinne Bailey Rae își invită ascultătorii să se lase pierduți în culorile vii ale muzicii sale.

”Această piesă ("Green Aphrodisiac") este inspirată de zilele însorite de primăvară, când te lași desfătat de culoarea ierbii, de mugurii înfloriți și de căldura razelor de soare. Ceea ce face ca natura să renască mă face și pe mine să renasc. Sper să vă lasaț pierduți în starea pe care o transmite această piesă!”, a declarat Corinne Bailey Rae pentru Complex.

Videoclipul artistic al piesei "Green Aphrodisiac" este regizat de Eva Vazquez.

PUBLICITATE
Comentarii