Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Corina - Tot ce ţi-ai dorit

Corina se află pe podiumul secţiunii "Trending" pe YouTube cu noua sa piesă, "Tot ce ţi-ai dorit". Melodia este un manifest pentru eul interior al muzicianei, care a luat decizia de a nu se mai ascunde după măşti.
Urmărește-ne pe

"Tot ce ţi-ai dorit" primeşte un videoclip filmat în peisaje montane, la apus printre lacuri şi nori. Corina meditează contemplativ pe pajiştile alpine şi priveşte zone montane impresionante. Dezbrăcată de inhibiţii, artista este în comuniune cu Mama Natură. Regia îi aparţine lui SAN, iar de producţie s-a ocupat Green Room Studio. După 14 ani de activitate Corina a considerat că e momentul să renunţe la măşti, personaje şi roluri de artist pop, nemaidorind să se ascundă.

Vizualul clipului a fost construit de către Green Room Studio special pentru Corina. Despre noua sa abordare în carieră şi viaţă, artista a declarat:

Am trăit multe în aceşti 14 de ani, şi artistic, dar şi în viaţa personală şi am înţeles că cel mai important e să ştii cine eşti şi să faci exact aşa cum simţi. Mizele de pe piaţa noastră muzicală sunt prea mici, prieteniile din ea sunt de prea multe ori false, e prea multă construcţie în toate vieţile noastre, prea multă dorinţa de "a părea" şi am simţit nevoia să evadez, să mă răzvrătesc şi să nu mai aplic nicio reţetă.

Până acum am supralicitat puterea raţionalului, a lui "ce trebuie să fac", "ce se aşteaptă de la mine să fiu" şi am înţeles că trebuie să mă întorc către adevărurile din inima mea şi să mă exprim artistic exact aşa cum sunt şi simt".

Clipul piesei se remarcă prin simplitate, lipsa de artificii, de personaje recurente care să ne distragă de la imaginea cea nouă a artistei. Ca şi în ultimele sale apariţii Corina etalează o naturaleţe deosebită, fără machiaj, costumaţii complexe şi cu o sinceritate specială.

În această primăvară ascultam piesa "Fernando" a Corinei, devenită rapid un hit, după ce anul trecut a fost pe repeat colaborarea cu Matteo "Ceva Nou".

Citește mai multe despre Corina
Videoclipuri cu Corina
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE