Urmărește-ne în Social Media

Corina - Tot ce ţi-ai dorit

Corina se află pe podiumul secţiunii "Trending" pe YouTube cu noua sa piesă, "Tot ce ţi-ai dorit". Melodia este un manifest pentru eul interior al muzicianei, care a luat decizia de a nu se mai ascunde după măşti.

"Tot ce ţi-ai dorit" primeşte un videoclip filmat în peisaje montane, la apus printre lacuri şi nori. Corina meditează contemplativ pe pajiştile alpine şi priveşte zone montane impresionante. Dezbrăcată de inhibiţii, artista este în comuniune cu Mama Natură. Regia îi aparţine lui SAN, iar de producţie s-a ocupat Green Room Studio. După 14 ani de activitate Corina a considerat că e momentul să renunţe la măşti, personaje şi roluri de artist pop, nemaidorind să se ascundă.

Vizualul clipului a fost construit de către Green Room Studio special pentru Corina. Despre noua sa abordare în carieră şi viaţă, artista a declarat:

Am trăit multe în aceşti 14 de ani, şi artistic, dar şi în viaţa personală şi am înţeles că cel mai important e să ştii cine eşti şi să faci exact aşa cum simţi. Mizele de pe piaţa noastră muzicală sunt prea mici, prieteniile din ea sunt de prea multe ori false, e prea multă construcţie în toate vieţile noastre, prea multă dorinţa de "a părea" şi am simţit nevoia să evadez, să mă răzvrătesc şi să nu mai aplic nicio reţetă.

Până acum am supralicitat puterea raţionalului, a lui "ce trebuie să fac", "ce se aşteaptă de la mine să fiu" şi am înţeles că trebuie să mă întorc către adevărurile din inima mea şi să mă exprim artistic exact aşa cum sunt şi simt".

Clipul piesei se remarcă prin simplitate, lipsa de artificii, de personaje recurente care să ne distragă de la imaginea cea nouă a artistei. Ca şi în ultimele sale apariţii Corina etalează o naturaleţe deosebită, fără machiaj, costumaţii complexe şi cu o sinceritate specială.

În această primăvară ascultam piesa "Fernando" a Corinei, devenită rapid un hit, după ce anul trecut a fost pe repeat colaborarea cu Matteo "Ceva Nou".

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5