Urmărește-ne în Social Media

Corina - Neprevăzut

Cu doar câteva zile înainte de Valentine’s Day, Corina lansează „Neprevăzut”. Mesajul transmis de noua piesa a artistei subliniază ideea că dragostea nu ar trebui să țină cont de prejudecăți.

În „Neprevăzut”, Corina apare pentru prima dată în ipostaze tandre alături de un alt barbat și joacă rolul unei femei îndrăgostite de un tânăr de culoare, personaj interpretat de Patris Ege.

“Piesa spune în imagini o poveste de iubire neconvențională, ce nu ține cont de normele impuse de societate. Cred că dragostea nu este ceva ce ne propunem și nu o putem controla. Dragostea este întocmai ca arta. O forță ce vine în viața noastră, fără să țină cont de reguli, așteptări și limitări. Dragostea, ca și arta, trebuie să fie liberă”, declară artista.

Filmările videoclipului au avut loc în urmă cu două săptămâni într-o vilă din București, care i-a aparținut Elenei Lupescu la începutul anilor 1930. Regia este semnată de Florin Botea, iar piesa este compusa de Randi. Personajul Corinei este inspirat de energia, curajul, libertatea și poezia lui Debbie Harry, solista trupei Blondy.

“Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel, iar inima nu are culoare. Sunt contrariată că în anul 2016 trăim încă într-o lume plină de prejudecăți, care te arată cu degetul dacă iubești o persoană ce are altă culoare a pielii decât a ta sau dacă iubești o persoană de același sex. (...) Sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni și mai toleranți”, a declarat Corina.

PUBLICITATE
Comentarii