Urmărește-ne în Social Media

Corina - Foc la inimă

Corina își continuă revenirea muzicală cu o nouă piesă. "Foc la inimă" spune povestea unei iubiri arzătoare și este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Florian Rus, Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Cotoi, "Foc la inimă" este o piesă plină de energie și pasiune. Mesajul piesei este evidențiat de un videoclip senzual și colorat, regizat de Bogdan Păun. Corina este personajul principal, mișcându-se în ritmul melodiei în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Corina este o prezență excentrică pe scena românească din ultimii 20 de ani, ce surprinde mereu prin stiluri și abordări noi. De-a lungul carierei, s-a portretizat ca un artist de pop urban cu influențe electro, la care se adaugă un stil nonconformist ce surprinde la fiecare apariție.

Corina a rămas întipărită în inimile oamenilor cu piese precum "Fete din Balcani", "Autobronzant" sau "A ta", dar succesul ei a fost prezent încă de la lansarea primul ei album "Noi Doi" produs de Marius Moga în 2004, unde single-ul cu același nume a urcat până pe poziția #4 în Romanian Top 100. În anul 2008 a lansat albumul cu numărul patru - "Gimme Your Love" - înregistrat în Hamburg și supervizat de Toni Cottura, pe album regăsindu-se o colaborare cu rapperița americană Lumidee pe piesa "Let Go". Trei ani mai târziu, a lansat împreună cu JJ piesa "No Sleepin" ce a urcat în Top 10 Polonia și Spania, Top 20 Germania și Australia și în Top 30 Elveția.

Comentarii