Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Connect-R - What It Is!

Connect-R a realizat un clip ca afară şi o melodie ce virează agresiv spre trap sub numele de "What It Is!". Cu un filtru mov hipnotizant clipul său poate fi privit mai jos.

În 2 minute şi 28 de secunde rapperul autohton a îndesat un beat cu aer american şi mesaje pentru hateri. "What It Is!" este filmat în faţa Casei Poporului, cu Connect-R lângă un Mercedes decapotabil. Artistul cântă despre respect şi glorie, dar avem şi un mic throwback spre latura sa sensibilă, prin prim planul pe tatuajul de pe mână. Acolo apare stilizat numele fiicei sale, Maya, pe care am putut-o vedea în clipul piesei "Semne", colaborare cu Andra.

Fanii Şatra Benz vor sesiza similarităţi cu release-urile trupei, care pare să fi monopolizat genul trap la noi. Connect-R se descurcă excelent pe trap, iar "What It Is!" ar putea fi începutul abordării unui nou stil pentru artist. Resimţim şi ceva influenţe de R&B în părţile mai lente ale clipului. Spre final după o perioadă de "cruising" în Mercedes, muzicianul este filmat în faţa Teatrului Naţional din Bucureşti.

Pe lângă onomatopeele care îl lăsa fără aer, auzim secţiuni în care Connect-R cântă în dialectul rromales şi în cuvinte ce trebuie ascultate cu atenţie pentru a fi înţelese. Toate acestea cu un refren numai bun de Bronx "Tell you right now what it is!". Nu ştim dacă acest atac la trap se va solda cu o colaborare cu Killa Fonic şi Şatra sau cu o rivalitate.

Aceasta este una dintre puţinele piese solo noi ale rapperului de 35 de ani, după multiple colaborări în ultimii ani. A colaborat cu Feli la piesa "Ceartă artă" şi cu La Familia pe hitul "Curaj". În 2016 am auzit featuring-uri cu Nicole Cherry pe "Se poartă vara" şi cu Pacha Man pe "Mare Căldură".

Citește mai multe despre Connect-R
Videoclipuri cu Connect-R
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE