Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Connect-R - Rece Ca Decembrie

Connect-R intră în sezonul de iarnă cu o piesă nouă, intitulată ”Rece Ca Decembrie”. Single-ul este acompaniat de un videoclip în ton cu povestea de dragoste spusă prin versuri, scenariul având o tentă umoristică.

Connect-R are câte o piesă pentru fiecare sezon. După ”Vara nu dorm” și ”Tren de noapte”, artistul pune în rime un nou single, menit să întâmpine iarna. ”Rece Ca Decembrie” nu vorbește, însă, despre anotimpul în care, calendaristic, tocmai am intrat, ci despre ”răceala de cuplu”.

"Am încercat să vorbesc despre o răceală de cuplu sub o formă cumva haioasă. E o combinație: are subiect serios, dar e și funny expus. Are și o strofă rapp, eu nu am mai dat de mult rapp și îmi era dor", a declarat Connect-R la Kiss FM.

Piesa ”Rece Ca Decembrie” a fost lansată în studioul Kiss FM, putând fi ascultată deja pe posturile de radio din România.

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului. În cei peste 13 ani de activitate muzicală a cunoscut celebritatea, dar rămâne modest în declarații. Acesta mărturisește că încearcă să stea departe de faimă.

"Lao Tzu la 21 de ani, deși era cunoscut în toată lumea ca fiind un mare viitor filozof, s-a retras în munți din cauză că anticipa faptul că celebritatea îl va desensibiliza. Celebritatea poate să îți fure identitatea noesică, de aceea trebuie să faci exerciții de identificare și să îți mai aduci aminte din când în când că ești un simplu OM" – Connect-R

Citește mai multe despre Connect-R
Videoclipuri cu Connect-R
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE