Urmărește-ne în Social Media

Connect-R feat. Phunk B - Îmi Pare Rău

Reîntors la rădăcini, Connect-R continuă să facă muzică din pasiune, și nu pentru a ajunge în topul YouTube Trending. Noul single "Îmi Pare Rău" este o piesă înregistrată în colaborare cu Phunk B, ce tratează problemele inimii.

Connect-R a compus un refren ce-ți rămâne întipărit de la prima ascultare. "Îmi Pare Rău" exprimă regretul celui care pune punct unei relații fără a da ascultare inimii, ce-și dorește altceva. Muzica este semnată de Mihalache Ștefan (Connect-R) și Tudor Ion, la text contribuind și Phunk B.

Anterior acestui single, Connect-R  a lansat piesa "Înapoi La Zero", în colaborare cu Liviu Teodorescu și Cedry2k. În versurile piesei ni se vorbește despre întoarcerea la adevăratele valori. Înainte de faimă, înainte de goana după statutul social și acumularea de averi, atunci când conexiunea cu rădăcinile noastre dădeau sens vieții.

Phunk B este un rapper originar din Constanța, a cărui cea mai cunoscută piesă este "Ghicitori". Acesta a colaborat cu Macanache pe piesa "Mă Pricep" și cu Bean pe single-ul "Noroi Și Nori".

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

PUBLICITATE
Comentarii