Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Connect-R feat OBIE - Drăgostit

Connect-R ne face o surpriză la început de primăvară şi lansează single-ul "Drăgostit", care vorbeşte despre o lume a îndrăgostiţilor. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceauşu şi poate fi urmărit în articol.

Connect-R ne oferă în dar de primăvară un nou single, “Drăgostit”, featuring OBIE, însoţit de un videoclip inedit, filmat în format one shot, în regia lui Alex Ceauşu. Artistul ne conduce într-o călătorie fascinantă într-un ţinut ideal, în care dragostea e moneda de schimb: Dragostit.

“Drăgostit", ne spune Connect-R, este un loc mobil care îşi schimbă destinaţia în funcţie de cum se reflectă razele iubirii.

“Locaţia Drăgostit nu ţine neapărat de ce este în jurul tău ci de cu cine eşti în locul respectiv. Poţi fi în locaţia drăgostit şi dacă eşti într-o mansardă, în subsol sau într-o vilă cu piscină”, a explicat Connect-R.

Videoclipul a fost unul special pentru artist fiindcă reprezintă şi debutul actoricesc al fetiţei sale, Maya. Totodată, filmările au fost o provocare pentru Connect-R dat fiind conceptul de one shot folosit de regizor.

“Este singura dată când am repetat aceeaşi scena de 100 de ori. Nu mai aveam răbdare”, a mărturisit, râzând, Connect-R.

Citește mai multe despre Connect-R
Videoclipuri cu Connect-R
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE