Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Connect-R feat OBIE - Drăgostit

Connect-R ne face o surpriză la început de primăvară şi lansează single-ul "Drăgostit", care vorbeşte despre o lume a îndrăgostiţilor. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceauşu şi poate fi urmărit în articol.
Urmărește-ne pe

Connect-R ne oferă în dar de primăvară un nou single, “Drăgostit”, featuring OBIE, însoţit de un videoclip inedit, filmat în format one shot, în regia lui Alex Ceauşu. Artistul ne conduce într-o călătorie fascinantă într-un ţinut ideal, în care dragostea e moneda de schimb: Dragostit.

“Drăgostit", ne spune Connect-R, este un loc mobil care îşi schimbă destinaţia în funcţie de cum se reflectă razele iubirii.

“Locaţia Drăgostit nu ţine neapărat de ce este în jurul tău ci de cu cine eşti în locul respectiv. Poţi fi în locaţia drăgostit şi dacă eşti într-o mansardă, în subsol sau într-o vilă cu piscină”, a explicat Connect-R.

Videoclipul a fost unul special pentru artist fiindcă reprezintă şi debutul actoricesc al fetiţei sale, Maya. Totodată, filmările au fost o provocare pentru Connect-R dat fiind conceptul de one shot folosit de regizor.

“Este singura dată când am repetat aceeaşi scena de 100 de ori. Nu mai aveam răbdare”, a mărturisit, râzând, Connect-R.

Citește mai multe despre Connect-R
Videoclipuri cu Connect-R
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE