Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: Connect-R feat. Andra - Semne

E greu de crezut că două nume atât de prolifice din muzica românească precum Andra şi Connect-R nu au mai colaborat până acum, dar iată că o fac pe piesa "Semne". Noul single primeşte un clip video plin de dansuri expresive şi imagini emoţionante şi paterne.

Connect-R şi Andra cântă împreună pentru prima oară pe "Semne", o melodie inspirată dintr-o poveste reală, aşa cum o numeşte chiar Connect-R. Muzicianul este cel care a compus piesa, versurile fiind inspirate din viaţa sa. Andra a devenit personajul feminin al acestei creaţii. Este o poveste despre dragoste şi sacrificii făcute pentru cei dragi.

Artistul hip-hop apare sub forma unei figuri paterne şi mature, îmbrăcată la costum, dar păstrând rebeliunea prin picioarele goale şi goliciunea de sub sacou. Connect-R apare cu un bebeluş în braţe şi ascuns după pereţi care îi acoperă jumătate de faţă. Andra se prezintă în aceeaşi ipostază, promiţând dragoste eternă personajului masculin al clipului. Ilustrând versul "fructul iubirii noastre creşte şi spune tată", rapperul abandonează imaginea de macho în favoarea vulnerabilităţii, având-o pe fiica sa Maya în braţe în acele momente.

Regizat de Ionuţ Trandafir, acest clip simplu dar plin de simboluri are o anumită eleganţă, etalata prin ţinutele artiştilor şi minimalismul locului în care s-au făcut filmările. Andra a declarat următoarele despre acest single:

Este o piesă foarte sensibilă, despre iubire adevărată, despre stări contradictorii pe care numai un om care iubeşte le poate înţelege. M-am bucurat să îl cunosc mai bine pe Connect-R cu ocazia acestei colaborări, este prima oară când cântam împreună.

"Semne" este prima piesă a lui Connect-R după o pauză de un an, în vreme ce pentru Andra este single-ul cu numărul 4 din 2017. Artista a câştigat 3 premii la gala Media Music Awards de luna trecută, devenind cea mai premiată muziciană din istoria evenimentului.

Citește mai multe despre AndraConnect-R
Videoclipuri cu AndraConnect-R
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE