Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Connect-R și Cortes - Bani cu dobândă

Connect-R și Cortes au colaborat pentru noul single ”Bani cu dobândă”. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

Rate la casa? Taxe și impozite? Chiria sau vreo mașină nouă? De câte ori, forțat de una dintre aceste situații, te-ai gândit să apelezi la cea mai ușoară cale de a obține bani, aceea de a lua bani cu dobândă?

Connect-R și Cortes deschid subiectul delicat al datoriilor și al nevoii de bani, bani, bani în cel mai recent single al lor, cu un puternic mesaj social, “”Bani cu dobândă””. Impozite prea mari, beneficii prea puține, credite prea tentante, toate acestea sunt apăsătoare și ne îngreunează traiul, așa cum observă și Connect-R.

"Indiferent de anotimp, nici eu nu dorm liniștit”. Este o piesă gândită și construită pe nevoile și neajunsurile românilor, o piesă care încearcă să mai destindă puțin pe creditor, să îl mai relaxeze", a declarat Connect-R.

Chiar dacă s-a întâmplat să ne jurăm că nu o să ne “împrietenim” cu banca, trebuie să recunoaștem că suntem dependenți de acei puțini bani cu dobândă. Până la urmă, nu banii sunt problema, ci lipsa lor, care pare mai ușor de suportat când i se adaugă note muzicale și i se oferă o doză de satiră.

Noul single ”Bani cu dobândă” este însoțit de un clip înfrumusețat de prezența femeilor seducătoare și inundat de bancnote. Clipul este regizat de Alex Ceaușu, care a mai colaborat cu Connect-R și pentru alte videoclipuri.

Citește mai multe despre Connect-RCortes
Videoclipuri cu Connect-RCortes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE